Flyttklart i Lerum

Villa

Kommande

Albertsforsvägen 24

Lerum, Stamsjö

  • Antal rum 7 rum och kök

Flytta in i nybyggt hus i Lerum

Mitt emellan Stamsjön och Bävsjön i Lerum har du nu chansen att bli ägare till en nybyggd 2-plansvilla med utsikt över vackra naturomgivningar

Denna nyproducerade villa om 150 kvm med 7 rum och kök rymmer en större barnfamilj med sin moderna planlösning. På entréplan möts du av en rymlig hall och trappa upp till det övre våningsplanet. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och gör det enkelt att umgås mellan rumsgränserna. Köket är inrett med en praktisk köksö där man kan socialisera med kocken under middagsbestyren. (Klicka här för att se ritningen på köket). På entréplan finner du även ett rymligt sovrum, en kaklad toalett med duschhörn och kommod, samt tvättstuga med torktumlare. På det övre våningsplanet finns husets mer privata utrymmen med fyra sovrum. Här finns också en klädkammare, ett inbjudande allrum och ett kaklat badrum med duschhörn och kommod.

I och omkring Lerum hittar du underbar natur med djupa skogar och över 200 sjöar. I centrum finns dessutom restauranger, ett fullt serviceutbud och flera specialbutiker. Likaså erbjuder Lerum ett brett kulturliv med teater, historiska byggnader och museer. I Lerums kommun finns både enskilda och kommunala förskolor och grundskolor inklusive särskolor. Den stora gymnasieskolan har många olika linjer att välja mellan.

Pendeltåget mellan Göteborg och Alingsås stannar i Lerum, Stenkullen och Floda och erbjuder ett snabbt och smidigt färdsätt. Flera direktbussar går mellan Lerum och Göteborg. Det lokala bussnätet mellan de olika orterna i kommunen är också det väl utbyggt.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Anders Stenborg.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma. 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Hallsås 2:346
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 150 m²
  • Tomtarea 922 m²

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.