Flyttklart i Ljungby

Villa

Kommande

Astradgatan 49

Ljungby, Astrad

  • Antal rum 7 rum och kök

Flytta in i nybyggd 2-plansvilla i Ljungby

I charmiga Ljungby, intill ån Lagan kommer vi att bygga ett 2-planshus om 156 kvm som passar perfekt till barnfamiljen.

Denna nyproducerade villa om 156 kvm med sju rum och kök har en fasad i klassisk stil och en modern öppen planlösning. På entréplan möts du av en rymlig hall med fri genomsikt ut mot trädgården på andra sidan. Det trevliga köket är utrustat med en praktisk köksö och ligger i öppen anslutning mot vardagsrummet samt ett charmigt burspråk med plats för matbord. På entréplan finner du även en kaklad toalett med duschhörn, tvättstuga med torktumlare samt ett sovrum. På det övre våningsplanet finns husets mer privata utrymmen med tre generösa sovrum. Här finns också en stor klädkammare, ett inbjudande allrum och ett fräscht kaklat badrum med dubbla takduschar.

Det här huset har vi byggt med en pampig entré med dubbeldörrar och stort entrétak med pelare. Baksidan av huset har ett charmigt burspråk med balkong över sig. Bygglov finns också för att upprätta ett garage på tomten.

I familjevänliga Ljungby finns det mesta inom räckhåll. Här bor du med ett bekvämt avstånd till centrum oavsett om du går, cyklar eller kör bil. Trevliga restauranger, mataffärer, apotek, bank, optiker, m.m. ligger inom 2 km från hemmet. I Ljungby finns förskola, skola 0-6 och 1-9 samt gymnasium och universitet. I Ljungby finns också gott om roliga aktiviteter för att hålla hela familjen sysselsatt året om. Motionsspår, cykelleder, bibliotek, lekplatser, fritidsgård, sagomuseum, utomhus- och äventyrsbad är några av alla saker du kan roa dig med när du bor i charmiga Ljungby.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Stefan Malm.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Fritjof 25
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 156 m²
  • Tomtarea 1069 m²
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Stefan Malm

  • 010-434 12 66
  • 070-525 65 57