Flyttklart i Ljungby

Villa

Till salu

Astradgatan 49

Ljungby, Astrad

  • Tomtarea 1069 m²
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Pris Från 4 695 000 kr
  • Säljstart 16 mars

Flytta in i nybyggd 2-plansvilla i Ljungby

I charmiga Ljungby, intill ån Lagan står vårt fina visningshus om 156 kvm med 7 rum och kök

Denna nyproducerade villa om 156 kvm med sju rum och kök har en fasad i klassisk stil och en modern öppen planlösning. På entréplan möts du av en rymlig hall med fri genomsikt ut mot trädgården på andra sidan. Det trevliga köket är utrustat med en praktisk köksö och ligger i öppen anslutning mot vardagsrummet samt ett charmigt burspråk med plats för matbord. (Klicka här för att se ritningarna på köket). På entréplan finner du även en kaklad toalett med duschhörn, tvättstuga med torktumlare samt ett sovrum. På det övre våningsplanet finns husets mer privata utrymmen med tre generösa sovrum. Här finns också en stor klädkammare, ett inbjudande allrum och ett fräscht kaklat badrum med dubbla takduschar.

Det här huset har vi byggt med en pampig entré med dubbeldörrar och stort entrétak med pelare. Baksidan av huset har ett charmigt burspråk med balkong över sig. Bygglov finns också för att upprätta ett garage på tomten.

I familjevänliga Ljungby finns det mesta inom räckhåll. Här bor du med ett bekvämt avstånd till centrum oavsett om du går, cyklar eller kör bil. Trevliga restauranger, mataffärer, apotek, bank, optiker, m.m. ligger inom 2 km från hemmet. I Ljungby finns förskola, skola 0-6 och 1-9 samt gymnasium och universitet. I Ljungby finns också gott om roliga aktiviteter för att hålla hela familjen sysselsatt året om. Motionsspår, cykelleder, bibliotek, lekplatser, fritidsgård, sagomuseum, utomhus- och äventyrsbad är några av alla saker du kan roa dig med när du bor i charmiga Ljungby.

Är du intresserad av det här huset?

Huset används just nu som visningshus men kommer ut till försäljning någon gång under 2022. Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Fritjof 25
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 156 m²
  • Pris Från 4 695 000 kr
  • Säljstart 16 mars

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.