Flyttklart i Ronneby

Villa

Till salu

Kristallvägen 4 (tomt 21)

Ronneby, Ekenäs

 • Antal rum 7 rum och kök
 • Pris 4 295 000 kr
 • Tillhör projekt Ekenäs

Köp ett nybyggt Smart 150 på havsnära tomt i vackra Ekenäs

Nu kan du köpa ett flyttklart Smart 150 strax utanför Ronneby med inflytt hösten 2020.

Smart 150 är en av våra mest populära husmodeller. Huset har en fasad i klassisk stil och en modern planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. I köket rymmer du en stor matsalsgrupp, här finns det gott om plats för att samla både familj och vänner över mysiga middagar. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen och ett litet allrum. Hallen är rymlig med skjutgarderob samt klinkat golv och direkt innanför groventrén finns tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare.

Köket kommer från HTH och är utrustat med vårt rostfria stilpaket, inbyggnadsugn, helintegrerad diskmaskin och en praktisk köksö. Badrummet på det övre våningsplanet är inrett med duschhörn, takdusch, handukstork, kommod och badkar. På det nedre våningsplanet är badrummet inrett med duschörn och kommod.

Till huset hör även ett kopplat garage om 32,8 kvadratmeter.

Flytta till vackra Ekenäs i Ronneby

Mittemellan Ronneby skärgård, de vackra lövskogsområderna vid Ronnebybrunn och Ronnebyån ligger Ekenäs. Här bor du i fantastiska miljöer samtidigt som stadens bekvämligheter ligger några få minuter från ditt hem. Som boende i Ekenäs blir promenader i pittoreska och vackra småbåtshamnar vardag.

Du tar dig till centrala Ronneby på bara några minuter, antingen med bil eller buss. Busshållplats finns ett par hundra meter från bostadsområdet. Här finns affärer och butiker, nöjesliv och föreningsliv.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedsling i Ronneby . Läs mer på svenskfast.se och kontakta mäklaren Mikael Petersson om du vill köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.  

Bo från 6.951 kr i månaden

Nedan kan du se ett räkneexempel vad boendekostnaden per månad kan bli. Tänk på att amortering innebär att du betalar av på dina lån och kan ses som ett eget sparande. Hur mycket du amorterar beror på vilka villkor du kan få hos din bank, läs mer under "Visa hur vi har räknat".

Pris
4.295.000 kr
Kontantinsats (15%)
644.250 kr
Lån (85%)
3.650.750 kr
Ränta efter skatteavdrag/mån
4.451 kr
Driftkostnad
2.500 kr
Amortering
0 kr
Boendekostnad per månad*
6.951 kr

I den uppskattade driftkostnaden ingår vatten, el, sophämtning och försäkring.

Vad din totala månadskostnad blir beror på hur stor kontantinsats du kan betala, vad räntorna ligger på just nu och hur du väljer lägga upp dina lån.

Lånet är baserat på en ränta på en bolåneränta från Nordea på 2,09% (2019-10-17). Vill du räkna med andra räntor eller uppdelningar, besök din egen banks hemsida.

Kom även ihåg att du kan behöva amortera på ditt lån, beroende på vilka villkor du får hos din bank. Om du finansierar din bostad via Nordea kan du just nu få amorteringsfrihet i två år från att du flyttar in i ditt nya hus. Läs mer om erbjudandet här. 

Villa-fakta
 • Fastighets­beteckning Droppemåla 1:249
 • Antal rum 7 rum och kök
 • Boarea 150 m²
 • Tomtarea 717 m²
 • Pris 4 295 000 kr
 • Tillhör projekt Ekenäs

Kontaktpersoner

Säljare

Magnus Hoffner

 • 010-434 12 36
 • 0706-01 44 15