Projekt

Kommande försäljning

Ekerum Golf

Rälla, Ekerum

  • Antal bostäder 4 villor

Köp nybyggt hus från Myresjöhus i Ekerum på Öland

I Ekerum på Öland erbjuder Myresjöhus inom kort möjligheten att köpa tomt med nybyggt 1-planshus från Myresjöhus.

Vi på Myresjöhus håller just nu på att förbereda för försäljningen av de nya tomterna i Ekerum. På de här tomterna planerar vi att bygga fyra stycken 1-planshus på 124 m². Du som köper ett av husen bor med närhet till fina det området runt Ekerum som erbjuder både golf, cykel, vandringsleder, bad och fotbollsplaner.

Sidan kommer att uppdateras med mer information om husen framöver. Fyll gärna i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på området.

 

Projektfakta
  • Antal bostäder 4 villor

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill köpa hus i Ekerum

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Mikael Wallenberg

  • 010-434 12 34
  • 070-601 57 55

Ett 1-planshus där det är enkelt att umgås

På tomterna i Ekerum planerar vi att bygga 1-planshuset Långenäs från Myresjöhus. Huset är ritat med öppenhet och ljus som ledord. Den smarta planlösningen ger nära kontakt mellan husets olika utrymmen. Exempelvis ligger kök, matplats och vardagsrum i direkt anslutning till varandra och gör det enkelt att umgås.

I entréns förlängning är sovrummen placerade, med ett större föräldrasovrum i husets ena ände. Grovkök ligger praktiskt avskilt med intilliggande förråd.

Bygga hus med Myresjöhus

Vi kan det här med hus. Vi har hjälpt nästan hundratusen kunder att bygga hus. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av. Våra säljare svarar på alla dina frågor om entreprenadformer och kontrakt, hus och planlösningar, val och tillval.

Ett kontrakt och fast pris

Det enklaste sättet att bygga hus är med vår totalentreprenad. Då skriver du ett enda kontrakt med oss, sedan sköter vi allt. Från markarbetet till överlämningen av nyckeln. Alternativet är delad entreprenad eller generalentreprenad, där du själv får ta betydligt större ansvar.

Läs allt om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen steg för steg och ger dig tipsen som gör det lättare att vara nybyggare.

Till Husbyggarskolan

Fem tips för att hitta tomten för din husdröm

Din tomt påverkar på många sätt vilken typ av hus du kan bygga. Läs våra tips som hjälper dig att utvärdera hur du hittar tomten som passar din husdröm!

Läs hela artikeln här

Så ska du tänka med din planlösning

Ditt hus är resultatet av massor av val. Myresjöhus tar dig i handen och hjälper dig att tänka rätt när du fattar ett av de viktigaste. Planlösningen.

Läs hela artikeln här

Husfinansiering - vad behöver du tänka på?

Vi har pratat med Erik Eckerström från Nordea om husmarknaden och vad du behöver tänka på gällande finansieringen av ditt nya hus.

Läs hela artikeln här

Boka möte med Myresjöhus

Vill du träffa en säljare på Myresjöhus för att prata om dina möjligheter om att bygga ett nytt hus med oss? Välkommen att boka möte för att lära dig mer!

Boka möte med Myresjöhus här