Flyttklart i Magnarp

Villa

Kommande

Frida Nilssons väg 11

Vejbystrand, Magnarp

  • Tomtarea 882 m²
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Inflyttning Vintern/våren 2022

Flytta in i nybyggd 1-plansvilla i Magnarp

Nu kan du köpa ett Flyttklart Smart 151 från Myresjöhus om 151 kvm ett stenkast från vackra Magnarps Strand i Björkhagen

Välkommen till denna nyproducerade villa om 151 kvm med 7 rum och kök. Husets mitt präglas av en stor umgängesdel med ett vackert ryggåstak som bidrar till en känsla av rymd. Här finns det plats för såväl soffmys med familjen som trevliga middagsbjudningar med vännerna. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket och bardisken som gör det enkelt att umgås med kocken under middagsbestyren. Det stilrena köket kommer från HTH och är utrustad med en komplett maskinpark. (Klicka här för att se ritningen på köket). I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och kaklad toalett med duschhörn, takdusch och kommod. Här finns även en tvättstuga som är utrustad med torktumlare. I den andra änden av huset finns ett stort allrum, fyra sovrum, och kaklat badrum med duschhörn, takdusch, badkar och kommod.

Till huset hör även ett isolerat garage om 31 kvm.

Bara ett stenkast från huset ligger fantastiska Magnarps strand med härliga badplatser och en pittoresk småbåtshamns där man kan köpa nyfångad fisk. Här finns det även fina vadringsleder och vackra kustremsor att uppleva. I närbelägna Vejbystrand finns butiker, resturanger, vårdcentral och övrig service. Med bil tar det cirka 10 minuter till Ängelholm och cirka 30 minuter till Helsingborg. Här finns det aktiviter för stora som små!

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Patrik Ekstrand.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser förekommer.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Magnarp 5:96
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 151 m²
  • Inflyttning Vintern/våren 2022

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Patrik Ekstrand

  • 010-434 12 26
  • 070-602 15 12