Tomt

Såld

Fullerö tomt 5

Storvreta, Fullerö Hage

  • Tomtarea ca 938 kvm
  • Pris 2 795 000 kr
  • Tillhör projekt Fullerö Hage

Förverkliga din husdröm i Fullerö Hage

Drömmer du om att bygga hus i lantliga miljöer utan att kompromissa med närheten till Uppsala? Nu kan Myresjöhus erbjuda sex nya tomter till försäljning i vackra Fullerö Hage. Här bor du idylliskt samtidigt som du har närhet till centrala Uppsala.

Här kan du bygga valfritt hus från vårt sortiment som passar tomtens förutsättningar - eller varför inte rita upp ditt egna drömhus? Vi tillämpar först till kvarn principen.

Fullerö Hage är en ny stadsdel som växer upp strax utanför centrala Uppsala. Här råder det inga tvivel om att du bosätter dig i ett naturnära bostadsområde med lövskog och naturupplevelser inpå knuten. Och du har dessutom nära till sådant som får vardagen att fungera problemfritt. Livspusslet kan inte bli enklare!

Fullerö Hage är beläget ca en mil utanför centrala Uppsala. Här får du det bästa av två världar. Samtidigt som du kan ta en avkopplande skogspromenad i den vackra lövskogen eller ta en cykeltur på den lantliga småvägarna har du centrala Uppsala inom bekvämt avstånd. 

Utöver de utmärkta läget i förhållande till Uppsala har du som husägare i Fullerö Hage även omedelbar närhet till Storvreta. I och med detta har du alla vardagens nödvändigheter endast några minuter bort. Här finns bland annat matbutik, restauranger, förskola och skola. Dessutom erbjuder området goda kommunikationsmöjligheter i form av pendeltåg, buss och närhet till E4:an.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 

All förmedling sker via mäklare.

Rekommenderade hus

Tomt-fakta
  • Tomtarea ca 938 kvm
  • Pris 2 795 000 kr
  • Tillhör projekt Fullerö Hage
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Glenn Dolk

010-434 14 34

073-410 12 49

Mäklare

Michael Melin

070-767 83 23