Flyttklart i Furuhall

Villa

Till salu

Furuhallsvägen 70

Uddevalla, Furuhall

  • Tomtarea 933 m²
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Pris Från 5 200 000 kr

Flytta till nybyggt hus i Furuhall

I natursköna Furuhall med slående utsikt över Havstensfjorden har du nu möjlighet att köpa ett flyttklart Myresjöhus

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 150 kvm med 6 rum och kök. Huset har en fasad i lantlig stil med liggande panel, spröjsade fönster och dubbeldörrar. Vid entrén finner en balkong som också  fungerar som ett entrétak.

När du kliver in i det här huset möts du av en klinkad hall med förvaring för dina ytterkläder. Ett kliv till och du har nu kommit in i husets själ – vardagsrummet. Köket är u-format och inrett med vårt stilpaket black steel. Det ligger avskilt från vardagsrummet men i direkt anslutning mot matplatsen. (Klicka här för att se ritningarna på köket). På entréplan finner du också ett stort sovrum, kaklat badrum med duschhörn, takdusch och grå kommod samt tvättstuga.  

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så möts du av ett stort allrum med utgång till huets balkong. Här hittar du också tre trevliga sovrum, ett förråd och mindre badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschörn och grön kommod.

På tomten kommer vi att anlägga gräsmatta och bygga en liten altan. 

Flytta till Furuhall i Uddevalla 

Furuhall är ett nytt område bestående av nybyggda villor. Här bor du i omväxlande natur nära både skog och vatten. Välsorterad livsmedelsbutik, pizzeria, bensinstation och mysiga Stallgården Krog och Kafé ligger inom promenadavstånd. Förskola och skola tar du dig till med bil på ca 5-10 minuter. Kommunikationerna här är goda både norr och söder ut, och från Rotviksbro utgår flera busslinjer. Det här området passar perfekt för dig som vill bo lagom lantligt med närhet till naturen men samtidigt nära till centrum.

Är du intresserad av det här huset?    

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Helen Hedlund

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Svälte 1:143
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 150 m²
  • Pris Från 5 200 000 kr
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Mäklare

Marlene Bodin Sjöberg

  • 070-301 04 14