Flyttklart i Strömstad

Villa

Kommande

Hasshallingevägen 12

Strömstad, Källvik

  • Antal rum 6 rum och kök

Flytta in i nybyggd 2-plansvilla i Strömstad

I Källvik, strax utanför Strömstad har du nu chansen att bli den första som bor i denna representativa 2-plansvilla

Denna nyproducerade villa om 156 kvm med sex rum och kök har en fasad i klassisk stil och en modern öppen planlösning. På entréplan möts du av en rymlig hall med fri genomsikt ut mot trädgården på andra sidan. Köket ligger öppet mot vardagsrummet och är inrett med en praktisk bardisk där man kan socialisera med kocken under middagsbestyren. På entréplan finner du även en kaklad toalett med dusch, tvättstuga med torktumlare samt ett arbetsrum. På det övre våningsplanet finns husets mer privata utrymmen med tre generösa sovrum. Här finns också ett dressing room, ett inbjudande allrum och ett lyxigt kaklat badrum med badkar, dubbla takduschar samt ett handfat med två blandare.

Det här huset har vi byggt med en pampig entré med dubbeldörrar och stort entrétak med pelare. Baksidan ligger i söderläge och bjuder på kvällssol som du kan avnjuta från verandan eller genom de stora fönsterna från burspråket.

I Källviken, strax utanför västkuststaden Strömstad bor du i ett nytt villakvarter med cykelavstånd till svalkande bad, grönskande promenadstråk och Seläter hamn. Kommunikationerna är goda med bra bussförbindelser och fin cykelväg in till centrum. Där hittar du allt inom service och nöjen.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Helen Hedlund.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Källvik 1:90
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 156 m²
  • Tomtarea 860 m²

Visningar

Flyttklart

Smart 150

Tids­bokning

Hasshallingevägen 12, Strömstad

Boka tid

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Helen Hedlund

  • 010-434 13 42
  • 070-825 46 44