Flyttklart i Gunnilse

Villa

Till salu

Hultavägen 45A

Gunnilse, Angered

  • Antal rum 7 rum och kök
  • Pris Från 4 975 000 kr

Bli den första som bor i denna 2-plansvilla i Gunnilse

I populära Gunnilse har du nu chansen att köpa ett nyproducerat Myresjöhus i ett etablerat villaområde

Denna nyproducerade villa om 150 kvm med 7 rum och kök rymmer en större barnfamilj med sin moderna planlösning. På entréplan möts du av en rymlig hall och trappa upp till det övre våningsplanet. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och mitt emellan rummen står en braskamin som bidrar till en hög mysfaktor. Köket är grått och kommer från HTH och är utrustat med en komplett maskinpark med rostfria vitvaror från siemens. (Klicka här för att se ritningen på köket). På entréplan finner du även ett rymligt sovrum, en kaklad toalett med duschhörn och kommod, samt tvättstuga med torktumlare. På det övre våningsplanet finns husets mer privata utrymmen med fyra sovrum. Här finns också en klädkammare, ett inbjudande allrum och ett kaklat badrum med duschhörn och kommod.

Det här huset får en härlig uteplats sydväst där du kan ta vara på dygnets soligaste timmar.

Gunnilse har blandad bebyggelse med villor, sommarstugor och gårdar. En expansion är att vänta för området där det ska byggas flera hundra nya bostäder. Väg 190 har byggts om till 4-filig väg. I planen ingår också ett lokalt centrum med både butiker och skola. Badsjön Smörvattnet är populär där man inte behöver gå långt ut innan man kan ta första simtaget. Här hänger man med familjen, grillar och badar i solen. För den golfintresserade finns Lerjedalens golfklubb som även kan erbjuda en trevlig restaurang för den som är mer sugen på mat än golf.

Är du intresserad av det här huset?

Huset säljs i samarbete med Fastighetsbyrån. Läs mer om huset på fastighetsbyran.com och kontakta mäklare Jan Rudolph om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Angered 27:14
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 150 m²
  • Pris Från 4 975 000 kr