Flyttklart i Jugansbo

Villa

Kommande

Jugansbo 1 (tomt 1)

Falun, Jugansbo

  • Antal rum 7 rum och kök
  • Inflyttning Preliminär inflyttning februari 2022
  • Tillhör projekt Jugansbo

Köp ett nybyggt Smart 150 i Jugansbo med inflyttning i början av 2022

Drömmer du om ett eget sjönära hus i lantlig miljö? Nu kan Myresjöhus erbjuda dig som kund en 2-plans villa på 150 m² inkl. ett isolerat garage, egen båtplats och ett förråd intill sjön i det naturfina området Jugansbo, Vika.

Smart 150 är en av våra mest populära husmodeller som passar perfekt för den större barnfamiljen då det är inrett med hela fem sovrum. Huset har en fasad i lantlig stil men med en industriell touch. Fönsterna kommer vara svarta med vit insida och plåtdetaljerna på huset kommer vara i silver. Huset har en modern planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. I köket rymmer du en stor matsalsgrupp, här finns det gott om plats för att samla både familj och vänner över mysiga middagar. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen och ett litet allrum. Hallen är rymlig med klinkat golv och direkt innanför groventrén finns tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare.

Till huset ingår det en egen båtplats samt ett förråd just intill sjön där du kan förvara din fiskeutrustning, flytvästar med mera.

HÖG STANDARD PÅ KÖK OCH BADRUM

Köket kommer vara utrustad med en hög standard och bestå av gråa släta luckor, svarta handtag och knoppar, en grå/beige bänksskiva samt rostfria vitvaror. Där ingår alla hushållsapparater som du behöver så som inbyggnadsugn, mikro, kyl, frys, spishäll, frihängande rostfri fläkt, intrigerad diskmaskin, dämpade fullutdragslådor och mjukstängande luckor. (Klicka här för att se ritningen på köket.) Badrummen är inredda med kakel och klinker, duschväggar och gråa kommoder.

INDUSTRIELL KÄNSLA OCH ISLOERAT GARAGE

Huset har en industriell stil. Fasaden är beviljad med Antracitgrå färg NCS- S7502Y och kommer ha en liggande panel. Alla plåtdetaljerna på huset så som stuprör, hängrännor, vindskivor m.m. kommer vara i silver och taket i tegelrött. Husets fönster kommer vara svarta på utsidan och på insidan kommer de att vara vita. Ytterdörr och groventré kommer ha en grå kulör. Garaget om 36 m² är isolerat med plats för en bil och dina trädgårdsredskap. 

Utvändig målning ingår, (antracitgrå färg NCS- S7502Y) samt gräsmatta, grusad infart och gångytor. Även en altan kommer att byggas.

Flytta till Jugansbo i Vika

I Vika finns alla möjligheter att leva ett aktivt liv för både ung som gammal. Vintertid finns det fina skid- och långfärdsspår. Sommartid kan du spendera tid i fina elljusspår med en tuff hinderbana. I närheten finns skola, bensinstation, affär och café. Kommunikationerna här är goda med busslinjer mellan Vika, Falun, Borlänge och Hedemora. 

Vi kommer att uppdatera sidan med mer information löpande.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Jugansbo

2
Kommande
1
Till salu
8
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Jugansbo 15:3
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 150 m²
  • Tomtarea 1232 m²
  • Inflyttning Preliminär inflyttning februari 2022
  • Tillhör projekt Jugansbo
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Roger Albinsson

070-567 70 00

070-567 70 00

Mäklare

Sofie Larsson

070-399 22 56

Finns i närheten

Bensinmack Affär Café Biblioteksfilial
Skola F-6 Förskola
Buss till Falun, Borlänge och Hedemora