Flyttklart i Falun

Villa

Såld

Jugansbo 3 (tomt 2)

Falun, Jugansbo

  • Antal rum 7 rum och kök
  • Tillhör projekt Jugansbo

Köp ett nybyggt Smart 150 i Jugansbo med inflyttning vintern 2020

Drömmer du om ett eget sjönära hus i lantlig miljö? Nu kan Myresjöhus erbjuda dig som kund en 2-plans villa på 150 m² inkl. ett isolerat garage, egen båtplats och ett förråd intill sjön i det naturfina området Jugansbo, Vika.

Smart 150 är en av våra mest populära husmodeller som passar perfekt för den större barnfamiljen då det är inrett med hela fem sovrum. Huset har en fasad i lantlig stil med en modern planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. I köket rymmer du en stor matsalsgrupp, här finns det gott om plats för att samla både familj och vänner över mysiga middagar. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen och ett litet allrum. Hallen är rymlig med klinkat golv och direkt innanför groventrén finns tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare.

Hög standard på kök och badrum

Köket kommer vara utrustad med en hög standard och bestå av gråa släta luckor med en grå/beige bänkskiva samt rostfria vitvaror. Där ingår alla hushållsapparater som du behöver så som inbyggnadsugn, mikro, kyl, frys, spishäll, frihängande rostfri fläkt, diskmaskin, dämpade fullutdragslådor och mjukstängande luckor. Badrummen är inredda med kakel och klinker, duschväggar och gråa kommoder.

Lantligt hus och isolerat garage i en idyllisk miljö

Huset har en lantlig stil med en veranda. Fasaden är målad med falurödfärg och har en liggande panel. Alla plåtdetaljerna på huset så som stuprör, hängrör, vindskivor m.m.  kommer vara i silver och taket i tegelrött. Ytterdörr och groventré kommer ha en grön kulör. På husets baksida finns en 36 m² stor veranda där du rymmer både loungedel och matgrupp. Garaget om 36 m² är isolerat med plats för en bil och dina trädgårdsredskap. I köpet ingår även egen båtplats och ett förråd just intill sjön där du kan förvara din fiskeutrustning, flytvästar med mera.   

Tomten kommer att vara finplanerad vilket innebär att gräsmatta kommer att finnas på plats vid inflyttning.

Klicka här för att uppleva husmodellen i VR och för att få en bättre bild av huset samt planlösningen.

Flytta till Jugansbo i Vika

Vika ligger precis mitt emellan Falun och Borlänge. Många familjer väljer att flytta hit på grund av närheten till dessa städer samt närheten till naturen och sjön. Här får du med andra ord det bästa från två världar - ett naturskönt boende samtidigt som all service du behöver finns inom bekvämt avstånd.

I Vika finns alla möjligheter att leva ett aktivt liv för både ung som gammal. Vintertid finns det fina skid- och långfärdsspår. Sommartid kan du spendera tid i fina elljusspår med en tuff hinderbana. För dig som är lagidrottare finns tillgång till hockeyrink, beachvolleybollplan och fotbollsplaner. I härliga Runn finns tillgång till badbryggor och fiskemöjligheter. Du kan även ta dig med båt hela vägen till Torsång.

Endast två kilometer från området finns en skola från förskoleklass till årskurs 6. I Vika finns förskola och ett litet centrum med bensinmack, affär, café och biblioteksfilial. Det finns goda kommunikationsmöjligheter mellan Vika, Falun, Borlänge och Hedemora i form av busslinjer.  Mellan Vika och Falun finns även en fin cykelbana.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling i Falun. Läs mer på svenskfast.se och kontakta mäklaren Sofie Larsson om du vill köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser förekommer.

Hitta bostad

Jugansbo

2
Till salu
9
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 150 m²
  • Tillhör projekt Jugansbo

Visningar

Flyttklart

Smart 150

Tids­bokning

Jugansbo 3, Falun

Boka tid

Kontaktpersoner

Säljare

Roger Albinsson

070-567 70 00

070-567 70 00

Mäklare

Sofie Larsson

070-399 22 56

Finns i närheten

Bensinmack Affär Café Bilioteksfilial
Skola F-6 Förskola
Buss till Falun, Borlänge och Hedemora