Säljstart 3 november

Villa

Kommande

Kockhedsvägen 14

Kungälv, Rödbo

  • Antal rum 7 rum och kök
  • Pris Från 5 950 000 kr
  • Säljstart 3 november

Bli den första som bor i denna vackra villa i Kungälv

I Rödbo, strax utanför centrala Göteborg erbjuder vi nu en 2-plansvilla om 150 kvm med inflyttning våren 2021.

Denna nyproducerade villa om 150 kvm med 7 rum och kök har en fasad i klassisk stil och en modern öppen planlösning. På entréplan möts du av en rymlig hall och trappa upp till det övre våningsplanet. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och mitt emellan rummen står en braskamin som bidrar till en hög mysfaktor. Köket är inrett med en praktisk köksö där man kan socialisera med kocken under middagsbestyren. (Klicka här för att se ritningen på köket). På entréplan finner du även ett rymligt sovrum, en kaklad toalett med duschhörn och vit kommod, samt tvättstuga med torktumlare. På det övre våningsplanet finns husets mer privata utrymmen med fyra sovrum. Här finns också en klädkammare, ett inbjudande allrum och ett kaklat badrum med badkar, duschhörn samt en vit kommod.

Det här huset har vi byggt med en pampig entré med ett stort entrétak på pelare. Baksidan av huset ligger mot sydväst, där kan ni njuta av solen från lunchtid tills solen går ner under sommarmånaderna.

Rödbo är ett naturskönt och lugnt område. Från tomten tar du dig snabbt ut på E6 där du enkelt tar dig till Göteborg eller upp mot Bohuslän. Kongahälla Centrum ligger inom fem minuters bilfärd. Här finns alla bekvämligheter du kan tänkas behöva som mataffärer, apotek, bank, butiker och flera trevliga restauranger. I Rödbo har du goda förutsättningar för att ägna dig åt härliga friluftsaktivitet.  Du kan t.ex. prova din fiskelycka i Göte Älv eller gå fina naturpromenader i Svankälla våtmarksområde.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma. 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Kockhed 1:22
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 150 m²
  • Pris Från 5 950 000 kr
  • Säljstart 3 november

Få mer information

Intresseanmälan