Flyttklart I Habo

Villa

Till salu

Kostigen - Villa 1

Habo, Bränninge

  • Antal rum 7 rum och kök
  • Pris Från 5 500 000 kr

Flytta in i nybyggt Myresjöhus i Habo

Nu har du chansen att bli den första som bor i denna charmiga 1-plansvilla med ryggåstak och stora sällskapsytor.

Välkommen till denna nyproducerade villa om 151 kvm som kommer vara redo för inflyttning hösten 2021. Huset består av 7 rum och kök med separat barn- och vuxenavdelning. Husets mitt präglas av en stor umgängesdel och ryggåstaket bidrar till att huset upplevs ännu rymligare - här får ni plats med såväl matplats som soffgrupp. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket och den trevliga bardisken där du kan samtala med kocken under middagsbestyren, eller varför inte duka fram kvällens tilltugg? Köket kommer från HTH och är inrett med rostfria vitvaror. I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och kaklad toalett med duschhörn, takdusch, handukstork och kommod. Här, intill köket finns även en tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. I den andra änden av huset finns ett allrum där barnen kan få sitt egna krypin, fyra sovrum och ett lyxigt kaklat badrum med dubbla takduschar, kommod med dubbla handfat och handukstork.  

Tomten kommer att vara grovterraserad med grusade gångar och garageinfart. Till huset hör även ett isolerat garage om 36 kvm.

Från Bränninge har du bekvämt cykelavstånd till det mesta, inklusive Habos lilla centrum – där finns allt du behöver inklusive lite till. När du är sugen på ännu mer shopping och nöjen tar du dig enkelt in till Jönköping, från Habo station tar tåget under en kvart. I Habo finns aktiviteter för alla smaker, både inom föreningslivet och ute på egna upptäcktsfärder i skog och mark. Habo har inte mindre än 11 naturreservat att utforska. Perfekt för både skogspromenader och picknik – eller varför inte prova fiskelyckan? Folk som bor här trivs här – och Habo kommun hänger med i utvecklingen. Här satsar man på service till kommuninnevånarna, inte minst när det gäller bra skolor och förskolor. Och när skoldagen är slut finns gott om lekplatser och fina sportanläggningar att roa sig på.

Är du intresserad av det här huset?

Det här huset säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Läs mer på svenskfast.se och kontakta mäklare Henrik Holm eller Patrik Ekman om du vill köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Bränninge 3:384
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 151 m²
  • Tomtarea 1042 m²
  • Pris Från 5 500 000 kr
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Stefan Malm

  • 010-434 12 66
  • 070-525 65 57