Flyttklart i Haverdal

Villa

Kommande

Kvarnvägen 65

Haverdal

  • Antal rum 7 rum och kök

Flyttklart i Haverdal

Här på vackra västkusten har du möjlighet att hitta hem i ett välplanerat 1-planshus från Myresjöhus

Välkommen till denna nyproducerade villa om 151 kvm med 7 rum och kök. Husets mitt präglas av en stor umgängesdel med ett vackert ryggåstak som bidrar till en känsla av rymd. Här finns det plats för såväl soffmys med familjen som trevliga middagsbjudningar med vännerna. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket och bardisken som gör det enkelt att umgås med kocken under middagsbestyren. Det stilrena köket kommer från HTH och är utrustad med en komplett maskinpark. (Klicka här för att se ritningen på köket). I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och kaklad toalett med duschhörn, takdusch och kommod. Här finns även en tvättstuga som är utrustad med torktumlare. I den andra änden av huset finns ett stort allrum, fyra sovrum, och kaklat badrum med duschhörn och kommod.

Haverdal är en riktig trevlig kustort belägget strax norr om Halmstad. I Havredal kan du njuta av havet och naturen – här finns nämligen både en 4 km lång sandstrand och Haverdals naturreservat där man kan ta en joggingtur, titta på fåglar eller plocka svamp. Här finns också det mesta du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop som mataffär, förskola och skola. Ifall du saknar något så når du Halmstad på strax under 20 minuter.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Viktor Törnqvist.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Gullbrandstorp 1:643
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 151 m²

Intresseanmälan

Kontakta oss du vill köpa det här huset

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Föräldraledig - Säljare

Viktor Törnqvist

  • 070-601 52 93