Projekt

Försäljning pågår

Långviken Etapp 1

Tavelsjö, Långviken

Bygg hus med Myresjöhus med utsikt över Tavelsjön

I Långviken erbjuder Myresjöhus tomter med vacker utsikt över Tavelsjön. Här har du chansen att förverkliga ditt drömboende.

Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå.

Längs Tavelsjön finns det flera vackra utsiktsplatser och mysiga besöksmål. På somrarna kan du t.ex. besöka den Sundlingska gården och bada, spela minigolf eller ta dig en fika på deras sommarcafé. Om du är intresserad av närproducerad mat kan du annars ta en kort promenad till Oxvikens Gård och handla ekologiska grönsaker. Blåeld som erbjuder blommor samt trädgårdskonst och Krogberget med flera grottor och klättringsmöjligheter är även de populära besöksmål längs Tavelsjön.

Tavelsjö är ett riktigt vinterparadis och här finns det goda möjligheter att leva ett aktivt liv. På vintrarna kan du åka långfärdsskridskor på Tavelsjön, köra skoter längs härliga skoterleder eller åka längdskidor i Tavelsjö elljusspår. Under de varmare månaderna kan man promenera eller springa längs vackra vandringsleder, spela fotboll i klubben som fostrat fotbollstalangen Jesper Blomqvist och så klart ta ett dopp i sjön.

Tomterna har en storlek på 1 926 kvm och avser tomterna 7-8 i situationsplanen.

Anslutningsavgifter för VA och el tillkommer.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Långviken!

Projektfakta

Visningar

Tomt

Tomter i Långviken

Tids­bokning

Yttre-Långviken , Tavelsjö

Boka tid

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill bygga hus i Långviken

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig

Kontaktpersoner

Säljare

Anna Hörnfeldt

  • 070-307 44 90
  • 070-307 44 90

Bostäderna

Våra hus är ritade av några av branschens bästa arkitekter. Det finns en anledning till att varje rum, varje vägg och varje list sitter där de sitter. Samtidigt är det ingen som vet precis hur du vill bo som du själv. Med ett hus från Myresjöhus har du stor möjlighet att påverka hur ditt nya hus ska se ut. 

Myresjöhus husmodeller

Husen från Myresjöhus är uppdelade i 1-planshus, 1,5-planshus, 2-planshus, förhöjt väggliv och sluttningshus. Vi har hus i olika stilar - marin, klassisk och lantlig.

Se alla våra husmodeller

Besök vårt visningshus Båstad

Varmt välkommen att besöka vårt visningshus i Stöcksjö. Här har du chansen att uppleva ett nybyggt Myresjöhus på riktigt och få en känsla av hur det kan se ut.

Se alla kommande visningar här