Tomt

Till salu

Tomt 7

Tavelsjö, Långviken

Bygg ditt drömhus på sjönära tomt i Långviken

I Långviken har du nu chansen att förverkliga ditt drömboende. Här bor du med naturen in på knuten och med vacker utsikt över Tavelsjön.

Här bor du i en naturskön miljö, nära både skog och vatten, endast 2 mil från Umeå centrum. I Tavelsjö finns det mataffär, bensinstation, värdshus, förskola samt skola (1-6). Ca. 150 meter från tomtområdet ligger busshållplats som trafikeras av länstrafiken med dagliga turer in till Umeå.

Längs Tavelsjön finns det flera vackra utsiktsplatser och mysiga besöksmål. På somrarna kan du t.ex. besöka den Sundlingska gården och bada, spela minigolf eller ta dig en fika på deras sommarcafé. Om du är intresserad av närproducerad mat kan du annars ta en kort promenad till Oxvikens Gård och handla ekologiska grönsaker. Blåeld som erbjuder blommor samt trädgårdskonst och Krogberget med flera grottor och klättringsmöjligheter är även de populära besöksmål längs Tavelsjön.

Tavelsjö är ett riktigt vinterparadis och här finns det goda möjligheter att leva ett aktivt liv. På vintrarna kan du åka långfärdsskridskor på Tavelsjön, köra skoter längs härliga skoterleder eller åka längdskidor i Tavelsjö elljusspår. Under de varmare månaderna kan man promenera eller springa längs vackra vandringsleder, spela fotboll i klubben som fostrat fotbollstalangen Jesper Blomqvist och så klart ta ett dopp i sjön.

Byggrätt

Den maximala byggnadsarean är 250 kvadratmeter, varav högst 80 m2 i friliggande komplementbyggnad. Nockhöjden är begränsad till 7,5 meter och tak ska uppföras som sadeltak med en lutning på 20-45 grader. Högsta tillåtna nockhöjd för komplementbyggnad är 3,5 meter. Byggnadens kulör ska anpassas till omkringliggande bebyggelse.

Anslutningsavgifter för VA och el tillkommer.

För mer information

Kontakta Anna Hörnfeldt på Myresjöhus i Umeå eller gör en intresseanmälan via formuläret nedan.

Anna Hörnfeldt
070-307 44 90
anna.hornfeldt@myresjohus.se

Tomt-fakta
  • Fastighets­beteckning Långviken 1:80
  • Tomtarea 1926 m²
  • Pris 1 280 000 kr
  • Tillhör projekt Långviken Etapp 1

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Säljare

Anna Hörnfeldt

  • 070-307 44 90
  • 070-307 44 90

SmålandsVillan - Långviken

I Långviken har du även möjlighet att förverkliga dina husdrömmar tillsammans med vårt systervarumärke SmålandsVillan. Tomterna ligger i andra led från Tavelsjön och har generösa tomtstorlekar.   

Se Smålandsvillans tomter i Långviken