Flyttklart

Projekt

Försäljning pågår

Lilla Källviken

Falun, Lilla Källviken

Flytta in i ett nybyggt Smart 150 i Lilla Källviken

På de sista tomterna i Lilla Källviken bygger Myresjöhus tre smakfullt inredda Smart 150 med isolerat garage och veranda.

I Lilla Källviken bor du nära naturen men bara ett stenkast från Falun. Områdets grönytor består av orörd naturmark. Förutom att cykla, springa och gå i naturen har du närhet till slalom i Källviksbacken eller längdskidor i belysta spår, golf i Samuelsdal eller sjöaktiviteter på Runn. Lilla Källviken är barnvänligt och servicenära, på området finns den nya förskolan Kids2Home med 6 avdelningar. Grundskola (F-6) finns i Galgberget. Dit tar man sig enkelt via gång- och cykelvägar. Från Lilla Källviken finns det väl fungerande kommunikation till både Falun och Borlänge, bussarna till Falu Centrum går regelbundet och riksväg 50/E16 ligger bara någon minut bort.

På tomterna bygger vi husmodellen Smart 150 som passar perfekt för den större barnfamiljen då det är inrett med hela fem sovrum. Huset har en fasad i klassisk stil med tuffa detaljer och en modern planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. I köket rymmer du en stor matsalsgrupp, här finns det gott om plats för att samla både familj och vänner över mysiga middagar. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen och ett litet allrum. Hallen är rymlig med klinkat golv och direkt innanför groventrén finns tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare. 

Till samtliga hus bygger vi ett isolerat garage om 36 m² samt en veranda i samma storlek.

Välkommen att kontakta Myresjöhus i Falun om du är intresserad av att köpa ett av de här husen.

Projektfakta
  • Tomtarea Från 800 m²
  • Boarea 150 m²
  • Antal rum 7 rum och kök
Projektdokument

Visningar

Flyttklart

Smart 150

söndag 19 apr

13:00-14:00

Astrid Fredrikssons Väg 10, Falun, Lilla Källviken

Läs mer

Flyttklart

Smart 150

Tids­bokning

Astrid Fredrikssons Väg 10, Falun, Lilla Källviken

Boka tid

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa hus i Lilla Källviken

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Roger Albinsson

  • 010-434 13 62
  • 070-567 70 00

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Lilla Källviken

Områdets grönytor består av orörd naturmark. Förutom att cykla, springa och gå i naturen har du närhet till  slalom i Källviksbacken eller längdskidor i belysta spår, golf i Samuelsdal eller sjöaktiviteter på Runn. Båthamnen i Källviken ligger bara en dryg kilometer bort.

Nära till det mesta

Den nya förskolan Kids2Home drog igång sin verkamhet i januari 2016 med 6 avdelningar för 75 barn. Grundskola (F-6) finns i Galgberget dit man kommer via gång- och cykelvägar. Flera gång- och cykelstråk går genom området och ansluter till befintliga vägar mot Falu centrum, Gruvrisskolan och City Gross.

Falun har ett rikt nöjes- och kulturliv. Här anordnas festivaler, marknader och kulturarrangemang året om och här finns ett brett musikliv med allt från klassisk musik till folkmusik och rock. Falun är även platsen för flera stora nationella och internationella sportarrangemang och här finns en levande stadskärna med uteliv för alla smaker.

Från Lilla Källviken finns det väl fungerande kommunikation till både Falun och Borlänge, bussarna till Falu Centrum går regelbundet och riksväg 50/E16 ligger bara någon minut bort.

 

Finns i närheten

City Gross
Förskola
Grundskola (F-6)
Gruvrisskolan
Gång- och cykelvägar in till Falun
Bussar till Falu Centrum
Riksväg 50/E16 nära området
Motionsspår
Slalom i Källviksbacken
Längdskidåkning
Golf i Samuelsdal
Sjöaktiviteter på Runn
Båthamn i Källviken
Rikt nöjes- och kulturliv i Falun
Stort restaurangutbud i Falun