Flyttklart i Falun

Villa

Till salu

Astrid Fredrikssons Väg 6

Falun, Lilla Källviken

Köp ett nybyggt Smart 150 i Lilla Källviken med inflyttning hösten 2020

I vår kommer vi att bygga en 2-plans villa på 150 m² inkl. ett isolerat garage i det populära området Källviken. Huset passar perfekt för den större barnfamiljen då det är inrett med hela fem sovrum.

Smart 150 är en av våra mest populära husmodeller. Huset har en fasad i klassisk stil och en modern planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. I köket rymmer du en stor matsalsgrupp, här finns det gott om plats för att samla både familj och vänner över mysiga middagar. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen och ett litet allrum. Hallen är rymlig med klinkat golv och direkt innanför groventrén finns tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare.

Hög standard på kök och badrum

Köket kommer vara utrustad med en hög standard och bestå av gråa släta luckor med en grå/beige bänkskiva samt rostfria vitvaror. Där ingår alla hushållsapparater som du behöver så som inbyggnadsugn, mikro, kyl, frys, spishäll, frihängande rostfri fläkt, diskmaskin, dämpade fullutdragslådor och mjukstängande luckor. Badrummen är inredda med kakel och klinker, duschväggar och gråa kommoder.  

Klassiskt hus med tuffa detaljer och isolerat garage

Huset har en svart liggande panel med tuffa svarta detaljer på fönster, spröjs och stuprör. Ytterdörr och groventré har en grå kulör. På husets baksida finns en 36 m² stor veranda där du rymmer både loungedel och matgrupp. Garaget om 36 m² är isolerat med plats för en bil och dina trädgårdsredskap.

Tomten kommer att vara finplanerad vilket innebär att gräsmatta kommer att finnas på plats vid inflyttning.

Klicka här för att uppleva husmodellen i VR och för att få en bättre bild av huset samt planlösningen.  

Flytta till Lilla Källviken i Falun

Lilla Källviken ligger nära naturen men bara ett stenkast från Falun. Områdets grönytor består av orörd naturmark. Förutom att cykla, springa och gå i naturen har du närhet till slalom i Källviksbacken eller längdskidor i belysta spår, golf i Samuelsdal eller sjöaktiviteter på Runn. Lilla Källviken är barnvänligt och servicenära. På området finns den nya förskolan Kids2Home med 6 avdelningar. Grundskola (F-6) finns i Galgberget. Dit tar man sig enkelt via gång- och cykelvägar. Från Lilla Källviken finns det väl fungerande kommunikation till både Falun och Borlänge, bussarna till Falu Centrum går regelbundet och riksväg 50/E16 ligger bara någon minut bort.

Flyttklart hus från Myresjöhus

Huset byggs färdigt till hösten 2020 och säljs av Myresjöhus fram till slutbesiktningen. Välkommen att kontakta Roger Albinsson på Myresjöhus i Falun om du är intresserad av att köpa det här huset och flytta in under hösten 2020.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser förekommer.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Stora Källviken 1:239
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 150 m²
  • Tomtarea 895 m²
  • Pris 5 200 000 kr
  • Tillhör projekt Lilla Källviken

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Roger Albinsson

  • 010-434 13 62
  • 070-567 70 00

Finns i närheten

City Gross
Förskola
Grundskola (F-6)
Gruvrisskolan
Gång- och cykelvägar in till Falun
Bussar till Falu Centrum
Riksväg 50/E16 nära området
Motionsspår
Slalom i Källviksbacken
Längdskidåkning
Golf i Samuelsdal
Sjöaktiviteter på Runn
Båthamn i Källviken
Rikt nöjes- och kulturliv i Falun
Stort restaurangutbud i Falun