Flyttklart i Stenung- sund

Villa

Kommande

Hövändarvägen 15

Stenungsund, Nösnäs

  • Tomtarea 801 m²
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Inflyttning Vintern/våren 2022
  • Tillhör projekt Nösnäs - Etapp 2

Flytta till nybyggt hus med solceller i Nösnäs

Nu kan du köpa ett flyttklart sluttningshus med härlig utsikt över havet i Strandnorum i Stenungsund.

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 149 kvm med 7 rum och kök. Huset har en klassisk stil med spröjsade fönster och liggande vit panel och hämtar sin inspiration ifrån sommarhusen på den amerikanska östkusten. Huset är utrustat med 10 solcellspaneler så att du ska kunna producera din egen el.  

Entrén finns på det nedre våningsplanet. Här hittar du 3 av husets totalt 5 sovrum. Entrévåning är den perfekta ungdomsavdelning då det finns både ett pentry och ett mindre allrum. Här hittar du också en rymlig tvättstuga och ett litet badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn, takdusch samt kommod.   

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så kommer du till husets hjärta. Här är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Ljusinsläppet här inne är fantastiskt tack vare fönster i tre olika väderstreck. Från vardagsrummet tar du dig ut på den stora balkongen med soligt söderläge. Köket kommer från HTH och har en klassisk, tidlös stil. (Klicka här för att se ritningarna på köket). På det här våningsplanet hittar du också husets master bedroom som bjuder på gott om förvaring, ett mindre sovrum och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn, takdusch och kommod.

Till huset hör även ett isolerat garage.

Flytta till Nösnäs i Stenungsund 

Vackra Nösnäs ligger strax utanför Stenungsund. Med härlig, avkopplande natur inpå knuten, samt goda kommunikationer finns här alla förutsättningar för att trivas bra. Segling, båtliv och morgondopp är en del av vardagen i Nösnäs då havet ligger bara en kort cykeltur bort. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området och Svartedalen, ett av Sveriges allra största orörda naturområden, ligger inom bekvämt räckhåll.

Området Strandnorum har snabbt blivit uppskattat av människor i alla åldrar som vill bo på västkusten. Här finns både väl sammanhållna villakvarter och nybyggda bostadsrätter i ett tryggt och välkomnande bostadsområde.

Är du intresserad av det här huset?    

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem

Hitta bostad

Nösnäs - Etapp 2

1
Kommande
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Nösnäs 1:455
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 149 m²
  • Inflyttning Vintern/våren 2022
  • Tillhör projekt Nösnäs - Etapp 2

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!