Projekt

Slutsålt

Ödåkra Smart 150

Helsingborg, Ödåkra

  • Pris Från 3 995 000 kr

Smarta villor i Ödåkra

Gemytliga Ödåkra ligger cirka en mil norr om Helsingborg. Här växer ett lugnt bostadsområde fram i en lantlig miljö. Här bygger OBOS 7 välplanerade tvåplansvillor med en boarea på 150 m². Den populära husmodellen Smart 150 är tagen från dotterbolaget Myresjöhus sortiment.

.

Slutsålt!

Husen i projektet är nu slutsålda och kunderna väntar ivrigt på inflyttningen. Vill du veta mer om projektet och vad mer som Myresjöhus och OBOS bygger i området är du välkommen att höra av dig till OBOS kundansvarig Annika Ringblom.

Annika Ringblom

annika.ringblom@obos.se

Projektfakta
  • Boarea 150
  • Pris Från 3 995 000 kr
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Patrik Ekstrand

  • 010-434 12 26
  • 070-602 15 12

Smart 150

Smart 150 är en av våra mest populära hus och passar med sina öppna ytor och fyra sovrum utmärkt för en större barnfamilj. Exteriört karaktäriseras huset av den generösa fönstersättningen på fram- och baksida, de ljusa färgerna och den liggande panelen. Tillsammans skapar detta ett harmoniskt och modernt intryck. Planlösningen är öppen med ett rymligt och praktiskt kök som ligger i samband med vardagsrummet. Från köket tar du dig ut till den härliga uteplatsen. På nedre plan finns även det stora master-sovrummet, WC med dusch, samt tvättstuga och groventré.

På övre plan finns det mer privata allrummet samt tre ytterligare sovrum och WC med dusch. Med flera garderober i sovrummen, en klädkammare på övre plan och ett rymligt förråd i anslutning till carporten finns här goda förvaringsmöjligheter.

Välkommen till Ödåkra

I din nya villa bor du bekvämt med härliga natur- och rekreationsområden inpå knuten - exempelvis Björka skog, Duvestubbe skog och Väla skog för ridning, promenader och cykling. Är det salta bad som lockar så ligger Hittarp och Ladörps stränder bara ett par kilometer bort.

180 butiker runt hörnet

I Ödåkra finns gott om service som får vardagspusslet att fungera. Exempelvis affär, pizzerior, café och kiosk. Väla centrum, som är en del av Ödåkra, omfattar just nu 180 butiker. När du vill nå Helsingborg 10 kilometer bort tar du bara bussen eller pågatåget (eller varför inte cykeln om du har gott om tid?).

Skola och fritid för barnen

I Ödåkra finns fem kommunala förskolor, familjedaghem och Fleninge Förskola. För skolbarnen finns Gläntanskolan och Svensgårdsskolan (f-9). Och när barnen kommer hem från skolorna och fortfarande har spring i benen så har Ödåkra ett mycket aktivt föreningsliv, med bland annat fotboll, ridning och tennis.