Säljstart 26 januari

Villa

Kommande

Östra Sundskogsvägen 3

Uddevalla, Sundsstrand

  • Tomtarea 1006 m²
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Pris Från 5 995 000kr
  • Säljstart 26 januari

Flytta till nybyggt hus i Sundsstrand

Nu har du möjlighet att köpa ett flyttklart hus på havsnära tomt i barnvänliga Sundsstrand, Uddevalla.

Välkommen till denna nyproducerade villa om 151 kvm. Huset består av 7 rum och kök med separat barn- och vuxenavdelning. Husets mitt präglas av en stor umgängesdel och ryggåstaket bidrar till att huset upplevs ännu rymligare - här får ni plats med såväl matplats som soffgrupp. Här står också en braskamin som skapar en hög mysfaktor. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket och den trevliga bardisken där du kan samtala med kocken under middagsbestyren, eller varför inte duka fram kvällens tilltugg? Köket kommer från HTH och är inrett med rostfria vitvaror. (Klicka här för att se ritningarna på köket). I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och kaklad toalett med duschhörn, takdusch och grå kommod. Här, intill köket finns även en tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. I den andra änden av huset finns ett allrum där barnen kan få sitt egna krypin, fyra sovrum och ett lyxigt kaklat badrum med dubbla takduschar, industrispröjsad duschvägg, grå kommod och handdukstork.

Huset har en fasad i industriell stil med svarta spröjsade fönster och värmebehandlad funkispanel. Till huset hör ett garage i samma stil och på tomten kommer man att anlägga gräsmatta och bygga en liten altan.   

Flytta till Sundsstrand i Uddevalla 

Sundsstrand är ett expanderande område med flera nybyggda småhus i familjevänliga kvarter. Här bor du nära havet och naturen. Under de varma sommarmånaderna finns det gott om trevliga badvikar och stränder där ni kan ta er ett svalkande dopp. Goda pendlingsmöjligheter finns på denna ort och du tar dig snabbt både norr och söderut via väg E6. Förskola finns på gångavstånd och skola inom bilavstånd.    

Är du intresserad av det här huset?    

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Helen Hedlund.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Forshälla-sund 1:197
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 151 m²
  • Pris Från 5 995 000kr
  • Säljstart 26 januari
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Helen Hedlund

010-434 13 42

070-825 46 44

Mäklare

Marlene Bodin Sjöberg

070-301 04 14