Projekt

Försäljning pågår

Skyrup

Tyringe, Skyrup

  • Antal bostäder 3 tomter

Bygg nytt hus i vackra Skyrup i Tyringe

I Skyrup, strax utanför Hässleholm har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar tillsammans med oss på Myresjöhus

Här bor du i ett naturskönt område med promenadavstånd till Finasjöns badplats. Du bor också granne med Skyrup Golf och Hotell som bjuder på såväl trevliga golfrundor i en vacker miljö som god mat från restaurangen. Tyringe når du på 10 minuter i bilen och där finner du allt du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop som matbutiker, vårdcentral, apotek, postombud, förskola och skola.

Området har tidigare främst bestått av fritidshus men allt fler väljer att bosätta sig här permanent tack vare den vackra miljön och närheten till såväl Finjasön som golfbanan.

På de här tomterna här har du nu möjlighet att uppfylla dina husdrömmar – oavsett om du drömmer om ett nytt hem eller ett eget sommarställe. Här kan du bygga hus i ett plan.

Fyll gärna i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på området.

Projektfakta
  • Antal bostäder 3 tomter
  • Upplåtelseform Äganderätt

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill bygga hus i Skyrup

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Niclas Johansson

  • 010-434 12 56
  • 070-601 59 78

Bostäderna

Oavsett vilket Myresjöhus du väljer att bygga vill vi att det ska vara så enkelt som möjligt. Tillsammans med dig sätter vi stilen för ett helt nytt kapitel. För vad just du ser när du kommer hem och öppnar dörren.

Free your style

Utforska Myresjöhus nya kollektion, där du hittar våra fem senaste hus: Nymåne, Gryning, Morgondagg, Solstrimma och Midnattssol.

Läs mer

Essential Styles

I Myresjöhus standardkollektion hittar du hus ritade av några av branschens bästa arkitekter. Här möter det stilrena och moderna det lantliga och klassiska.

Läs mer

Level One

Vårt instegssortiment Level One gör steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare – utan att du behöver göra avkall på kvaliteten.

Läs mer

Bygga hus med Myresjöhus

Möjligheterna är många. Valet är ditt. Här hittar du allt du behöver veta om du är intresserad av att bygga nytt hus med Myresjöhus.

Trygghet med totalentreprenad

Oavsett vad som händer utanför dörren kan vi på Myresjöhus erbjuda dig trygghet under alla delar av byggprocessen.

Läs om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen.

Till husbyggarskolan