Flyttklart i Västervik

Villa

Kommande

Smörblomsgatan 6

Västervik, Ekhagen

  • Antal rum 5 rum och kök

Flytta in i nybyggt Myresjöhus i Västervik

Nu har du chansen att bli den första som bor i denna välplanerade 1-plansvilla med öppen planlösning och högt i tak.

Välkommen till denna nyproducerade villa om 126 kvm som kommer vara redo för inflyttning hösten 2021. Huset består av 5 rum och kök med separat barn- och vuxenavdelning. Husets mitt präglas av en stor umgängesdel och ryggåstaket bidrar till att huset upplevs ännu rymligare. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket och den snedställda bardisken som gör det enkelt att umgås med kocken under middagsbestyren. Köket kommer från HTH och är inrett med rostfria vitvaror. (Klicka här för att se ritningen på köket). I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och kaklad toalett med dusch och kommod. Här, intill köket finns även en tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. I den andra änden av huset finns ett mindre allrum, två sovrum, klädkammare och kaklat badrum med duschhörn, takdusch och kommod.

Till huset hör även en carport med förråd.

Spelar du golf råder ingen tvekan om att du ser fördelarna med att bo granne med nionde hålet i Ekhagen, Västervik. Men även du som föredrar andra fritidsaktiviteter kan säkert hålla med om att få omgivningar är så vackra som de som byggs kring golfbanor. Här kan du njuta av fina promenadstråk – och, inte minst, av närheten till vattnet. Västervik har ett flertal småbåtshamnar, och du har aldrig långt till ett svalkande dopp.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Mikael Wallenberg.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Flyghavren 3
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Boarea 126 m²
  • Tomtarea 1045 m²
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset!

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Mikael Wallenberg

  • 010-434 12 34
  • 070-601 57 55