Flyttklart i Stenung- sund

Villa

Såld

Solbacken 3

Stenungsund, Strandnorum

  • Antal rum 6 rum och kök
  • Inflyttning Våren 2020

Köp nybyggt sluttningshus från Myresjöhus

Nu kan du köpa ett flyttklart sluttningshus med härlig utsikt över havet från Myresjöhus i Strandnorum i Stenungsund. Huset byggs just nu och säljs av Myresjöhus fram till slutbesiktning.

Dixi är ett litet men välplanerat hus. Varje kvadratmeter är utnyttjad på ett smart sätt och totalt kan du få plats med fyra sovrum. Dixi passar också särskilt bra på smala tomter eftersom det är gavelställt och har en vidbyggd carport med förråd. En veranda med pulpettak följer lutningen på husets tak och ger ett harmoniskt intryck. Entrén finns på kortsidan och bjuder in till en öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum riktade mot sluttningssidan för att ta vara på utsikten.

På husets nedre plan finns bra ytor för barnen med tre sovrum och ett allrum. 

Jämfört med planlösningen i bilderna har huset köksö i köket och levereras med dusch i båda badrummen. Huset har solceller och är anslutet till fjärrvärme. 

Flytta till Nösnäs i Stenungsund

Vackra Nösnäs är del av Strandnorum som ligger strax utanför Stenungsund. Segling, båtliv och morgondopp är en del av vardagen i Nösnäs då havet ligger bara en kort cykeltur bort. I Nösnäs bor du även med naturen strax utanför husknuten. Skogar och blåbärsris väntar den som ger sig ut på promenad i området och Svartedalen, ett av Sveriges allra största orörda naturområden, ligger inom bekvämt räckhåll.

Området Strandnorum har snabbt blivit uppskattat av människor i alla åldrar som vill bo på västkusten. Här finns både väl sammanhållna villakvarter och nybyggda bostadsrätter i ett tryggt och välkomnande bostadsområde. 

Flyttklart hus från Myresjöhus

Huset byggs färdigt under vintern 2019/2020 och säljs av Myresjöhus fram till slutbesiktning. Huset är redo för inflytting under våren 2020. Välkommen att kontakta oss på Myresjöhus i Göteborg om du är intresserad av att köpa det här huset och flytta in under senare delen av våren 2020.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 149 m²
  • Inflyttning Våren 2020