Säljstart 21 juni

Villa

Kommande

Stöcksjö Havrevägen 3

Umeå, Stöcksjö

  • Antal rum 6 rum och kök
  • Pris Från 5 600 000 kr
  • Säljstart 21 juni

Nu säljer vi vårt fina visningshus i Stöcksjö!

Nu har du chansen att flytta in i denna hemtrevliga villa med garage och altan i familjevänliga Stöcksjö

Denna fina villa om 146 kvm med 6 rum och kök har en separat barn- och vuxenavdelning. Husets mitt bjuder på generösa sällskapsytor och ett vackert ryggåstak. Köket ligger intill entrén med sikt ut mot gatan. Planlösningen mellan kök och vardagsrum är delvis öppen – du behåller känslan av rymd men får det tillräckligt avskilt för att slippa se oredan i köket från vardagsrummet. Vardagsrummet bjuder på ett vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som vetter ut mot trädgården. Här står också en trevlig braskamin från Contura som bidrar till en hög mysfaktor. I husets ena ände finner du föräldradelen med ett stort master bedroom, tvättstuga, klädkammare och kaklat badrum med duschhörn, takduschset och vit kommod. I husets andra ände ligger barnavdelningen med ett eget allrum, tre sovrum och en kaklad toalett med takduschset och vit kommod.

Flytta till Stöcksjö

Välkommen till lagomt lantliga Stöcksjö, en aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. Här bor du nära vackra naturstigar och endast en kort promenad från ett svalkande dopp i Stöcksjön. I Norra delen av sjön hittar du även familjevänliga Stöcksjöbadet med badbrygga, grillplats och beachvolleybollplan.

I närheten finns Stöcksjö skola F-6 med tillhörande "naturskolgård". Du har heller aldrig långt till service i Stöcksjö. IKEA och avion köpcentrum når du på 8 minuter i bilen och på ytterliggare 2 minuter når du hela Umeå centrums nöjes- och shoppingutbud.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Huset säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta mäklare Ronald Blomqvist. 

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Stöcksjö 29:25
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 146 m²
  • Pris Från 5 600 000 kr
  • Säljstart 21 juni

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Mäklare

Ronald Blomqvist

  • 070-693 33 33