Projekt

Slutsålt

Stöcksjö

Umeå, Stöcksjö Södra

  • Pris -

Välkommen till Stöcksjö

En aktiv och naturskön by strax utanför Umeås stadskärna. Här erbjuder vi fjorton byggklara tomter, där du har chansen att skapa dig ett modernt och bekvämt boende i en idyllisk och lantlig miljö. Välkommen med din intresseanmälan!

Naturligt för barnen

I Stöcksjö finns under ett och samma tak förskola, fritidshem och skola (f-6). Skolan ligger i ett skogsbryn med tillhörande ”naturskolgård” med lekpark. Här är möjligheterna goda till en mängd olika aktiviteter och den vackra miljön används på ett naturligt sätt i skolarbetet.

Åtta minuter till IKEA

Stöcksjö är ett servicenära litet samhälle. Med bil når du Avion shopping och nya IKEA-området på bara åtta minuter. Du bor också med närhet till Umeå centrum med sitt nöjes- och shoppingutbud, universitetet och Norrlands universitetssjukhus.

Ta ett dopp i Stöcksjön

I norra delen av Stöcksjön finns Stöcksjöbadet, en trevlig strand som är som gjord för barnfamiljer. Här finns till exempel en badbrygga, grillplats och beachvolleyboll-plan.

Bygg valfritt Myresjöhus

Vi på Myresjöhus hjälper dig gärna till ett nyckelfärdigt hus i detta natursköna område. Du väljer fritt bland våra husmodeller - eller så har du kanske en egen idé om hur ert drömboende ska se ut. Vi hjälper till med att hitta den bästa lösningen för era behov.

Välkommen till Stöcksjö!

För mer information

Anna Hörnfeldt, tel 010-434 14 59
anna.hornfeldt@myresjohus.se

Projektfakta
  • Tomtarea Ca 1500-2000
  • Pris -
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Anna Hörnfeldt

  • 070-307 44 90
  • 070-307 44 90

Finns i närheten

Röbäcks matbutik
IKEA-området
Norrlands universitetssjukhus
Umeå Universitet
Stöcksjö förskola, fritidshem och skola (f-6)
Nära till Umeå centrum
Stöcksjön
Stöcksjöbadet med brygga, grillplats och volleyboll-plan
Umeås utbud
Umeås utbud