Bli medlem i OBOS - få förtur!

Projekt

Slutsålt

Storegården

Torslanda, Björlanda

  • Antal bostäder 3 villor
  • Säljstart 6 april

Köp nybyggt hus från Myresjöhus i Torslanda utanför Göteborg

I Torslanda utanför Göteborg erbjuder Myresjöhus möjligheten att köpa tomt med nybyggt 2-planshus från Myresjöhus.

På de här tomterna planerar vi att bygga tre stycken 2-planshus på 150 m². Du som köper ett av husen bor i en skärgårdslik miljö, med närhet till livets förnödenheter som affärer, skola och kommersiell service. Är du båtägare, så kunde du inte valt en bättre plats. Du bor nämligen dryga kilometern från en av norra Europas största båthamnar, Björlanda Kile.

Förutom skärgårds och båtliv så finns många stall och gårdar för den hästintresserade, och gillar ni golf kan ni välja mellan Torslanda Golfbana, Albatross Golfbana i Hisings Kärra samt St. Jörgens Golfbana i Tuve. 

Sidan kommer att uppdateras med mer information om husen framöver. Fyll gärna i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på området.

Observera att bilderna är illustrationer och innehåller tillval som inte ingår i leveransen av husen.

 

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS-medlem
Projektfakta
  • Antal bostäder 3 villor
  • Tomtarea Från 905 m²
  • Säljstart 6 april

Prisvärt tvåvåningshus för en stor familj

På tomterna i Torslanda planerar vi att bygga 2-planshuset Smart 150, som är en av våra mest populära husmodeller. Huset har en fasad i modern eller klassisk stil och en modern planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. I köket rymmer du en stor matsalsgrupp, där det finns gott om plats för att samla både vänner och familj över mysiga middagar.

Husets föräldrasovrum ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen.

Bygga hus med Myresjöhus

Vi kan det här med hus. Vi har hjälpt nästan hundratusen kunder att bygga hus. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av. Våra säljare svarar på alla dina frågor om entreprenadformer och kontrakt, hus och planlösningar, val och tillval.

Ett kontrakt och fast pris

Det enklaste sättet att bygga hus är med vår totalentreprenad. Då skriver du ett enda kontrakt med oss, sedan sköter vi allt. Från markarbetet till överlämningen av nyckeln. Alternativet är delad entreprenad eller generalentreprenad, där du själv får ta betydligt större ansvar.

Läs allt om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen steg för steg och ger dig tipsen som gör det lättare att vara nybyggare.

Till Husbyggarskolan

Fem tips för att hitta tomten för din husdröm

Din tomt påverkar på många sätt vilken typ av hus du kan bygga. Läs våra tips som hjälper dig att utvärdera hur du hittar tomten som passar din husdröm!

Läs hela artikeln här

Så ska du tänka med din planlösning

Ditt hus är resultatet av massor av val. Myresjöhus tar dig i handen och hjälper dig att tänka rätt när du fattar ett av de viktigaste. Planlösningen.

Läs hela artikeln här

Husfinansiering - vad behöver du tänka på?

Vi har pratat med Erik Eckerström från Nordea om husmarknaden och vad du behöver tänka på gällande finansieringen av ditt nya hus.

Läs hela artikeln här

Boka möte med Myresjöhus

Vill du träffa en säljare på Myresjöhus för att prata om dina möjligheter om att bygga ett nytt hus med oss? Välkommen att boka möte för att lära dig mer!

Boka möte med Myresjöhus här