Tomt

Såld

Tomt 11

Stallarholmen, Sundby Strand

Välkommen till Sundby Strand i Stallarholmen

Nu har du chansen att förverkliga din husdröm på en generös tomt i vackra Stallarholmen vid Mälarens södra strand.

Stallarholmen är ett växande samhälle och i dagsläget bor ca 3 400 personer på orten. Här bor du i ett gemytligt villakvarter nära vacker natur, strandpromenad och båtbryggor. På orten finns livsmedelsbutik, bibliotek, vedugnsbageri, värdshus, café, förskolor och skolor – det mesta du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop och samtidigt sätta lite guldkant på tillvaron. I Stallarholmen finns även goda bussförbindelser som tar dig till både Strängnäs och Läggesta tågstation. Om du vill uppleva storstadspulsen så tar det cirka en timme in till Stockholm.

Här har du möjlighet att bygga någon av våra sluttningshus som är anpassade för tomter med brant lutning. På just den här tomten vetter gatan mot norr och du har angränsande tomter i öst, sydväst och söder.

Bygg t.ex. sluttningshuset Smart 149

Smart 149 är ett sluttningshus med inspiration från den amerikanska östkusten. Storleken om 149 kvm och de många sovrummen gör att huset passar särskilt bra för barnfamiljer. Entrén finns på den nedre våningen. Här hittar du också en praktisk ungdomsavdelning med allrum och pentry. På övervåningen är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Husets fem sovrum är fördelade på båda våningsplanen.

I priset om 4 185 000 kr ingår Smart 149 och grund med totalentreprenad. Även tomt, lagfart och anslutningsavgifter ingår i priset.

Hitta bostad

Sundby Strand 4

1
Reserverade
22
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Tomt-fakta
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Thomas Singelman

  • 010-434 14 17
  • 070-580 80 95