Flyttklart i Kvicksund

Villa

Kommande

Sundbyviksvägen 89

Kvicksund, Eskilstuna

  • Tomtarea 3501 m²
  • Antal rum 8 rum och kök
  • Pris Från: 10 500 000kr

Flytta in i nybyggd 2-plansvilla vid mälarpärlan Kvicksund

I havsnära och natursköna Kvicksund har du nu chansen att bli ägare till ett nybyggt Myresjöhus med dubbel carport

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 230 kvm med 8 rum och kök. På entréplan möts du av en rymlig hall med kapprum, tvätt och groventré direkt till höger. Direkt till vänster finner du ett hemmakontor med plats för två att arbeta samtidigt. Lite längre in finner du ett mindre badrum som är inrett med kakel och klinker, dushhörn och kommod. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som tillsammans bildar en samvaroyta på hela 68 kvm. Här finns det plats för såväl ett stort matbord, soffgrupp och mer därtill. Det här blir den perfekta ytan för att samla familj och vänner under årets alla högtider. Köket är modernt inrett med mörkgröna luckor, svarta vitvaror och en praktisk köksö. (Klicka här för att se ritningen på köket). Intill köket finner du ett litet gästrum med plats för en enkelsäng. 

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så möts du av ett trevligt litet allrum med utång till husets generösa balkong. Här hittar du också husets master bedroom med egen walkin closet och badrum. Här är badrummet inrett med kakel och klinker, dubbel kommod, duschvägg och dubbla duschar. På det här vånignsplanet finner du även 3 trevliga sovrum, klädkammre och ytterliggare ett badrum med kakel och klinker, dubbel kommod och duschvägg.

Till huset hör en dubbel carport med islorerat förråd. Huset har även en trevlig altan, gräsmatta och grusad infart. 

Flytta till Kvicksund

Kvicksund är en riktig naturskön ort strax nordväst om Eskilstuna. Här bor du med närhet till såväl havet som vackra grönområden. Här kan du njuta av riktigt friluftsliv både ute tills havs och på land. I närområdet finner du mataffär, gym och restaurang. För den golfintresserade så ärt det väldigt nära till Sundbyvik Golfs 9-hålsbana. Från Kviksund är det goda pendlingsmöjligheter till såväl Eskilstuna och Västerås både med bil, tåg och buss. 

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Sundbyvik 1:40
  • Antal rum 8 rum och kök
  • Boarea 230 m²
  • Pris Från: 10 500 000kr

Intresseanmäln

Kontakta oss om du vill köpa det här huset!

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Thomas Singelman

  • 010-434 14 17
  • 070-580 80 95