Projekt

Försäljning pågår

Tomatboden

Vibble, Västerhejde

  • Antal bostäder 19 tomter

Bygg hus med Myresjöhus i Västerhejde på Gotland

Vill du förverkliga drömmen om att bygga eget hus på Gotland? Ta chansen att bygga med oss på Myresjöhus!

Vibble är beläget 5 km sydväst om Visby och ligger mitt emellan havet, Visborgsslätt, skogsområden och åkermark. Här har människor bosatt sig sedan forntiden - och det är inte svårt att förstå varför. De vackra omgivningarna av typisk Gotländsk karaktär är förtrollande. Dessutom har du omedelbar närhet till Visby. 

Tomterna i området är stora och en del är närmare 3 000 kvm vilket ger dig möjlighet att bygga stora hus på upp till 300 kvm i byggarea.

Kontakta Myresjöhus på Gotland för att bygga hus här!

Dela detta

Hitta bostad

Tomatboden

16
Till salu
2
Reserverade
1
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 19 tomter
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du vill bygga hus på Gotland

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Arne Strandänger

  • 010-434 12 41
  • 070- 508 69 39

Bostäderna

Våra hus är ritade av några av branschens bästa arkitekter. Det finns en anledning till att varje rum, varje vägg och varje list sitter där de sitter. Samtidigt är det ingen som vet precis hur du vill bo som du själv. Med ett hus från Myresjöhus har du stor möjlighet att påverka hur ditt nya hus ska se ut. 

Myresjöhus husmodeller

Husen från Myresjöhus är uppdelade i 1-planshus, 1,5-planshus, 2-planshus, förhöjt väggliv och sluttningshus. Vi har hus i olika stilar - marin, klassisk och lantlig.

Se alla våra husmodeller här

Level One. Riktiga Myresjöhus. Till ett litet lägre pris

Tanken med Level One är enkel – vi vill göra steget in i ett äkta Myresjöhus lite lättare. Och lite billigare. Missa inte våra två nya hus Smart 151 och 159!

Läs allt om Level One här

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Välkommen till Västerhejde

Vibble är beläget 5 km sydväst om Visby och ligger mitt emellan havet, Visborgsslätt, skogsområden och åkermark. Här har människor bosatt sig sedan forntiden - och det är inte svårt att förstå varför. De vackra omgivningarna av typisk Gotländsk karaktär är förtrollande. Dessutom har du omedelbar närhet till Visby. 

Livskvalitet på riktigt

I Vibble finns, utöver vackra vyer, bland annat livsmedelsaffär och förskola. Till barnfamiljernas glädje planeras en gångväg som leder till förskolan och skolan som ligger ca 300 meter bort i närliggande Västerhejde. Området erbjuder mängder av möjligheter för dig som njuter av en aktiv och naturnära livsstil. Här kan du exempelvis ta morgonpromenaden utmed den vackra kusten, cykla runt bland de snåriga skogsvägarna eller spela golf på någon av de närliggande golfbanorna. 

Närheten till Visby gör att Vibble nästan ses som en förort till staden. Du tar dig hit smidigt med bil på 7 minuter. Visby, eller ruinernas och rosornas stad, har en kulturrik historia och är med på Unescos världsarvslista. Visby anses vara en av Sveriges bästa sommarstäder och staden sprudlar med liv under sommarmånaderna. 

Bygga hus med Myresjöhus

Vi kan det här med hus. Vi har hjälpt nästan hundratusen kunder att bygga hus. Den erfarenheten delar vi gärna med oss av. Våra säljare svarar på alla dina frågor om entreprenadformer och kontrakt, hus och planlösningar, val och tillval.

Ett kontrakt och fast pris

Det enklaste sättet att bygga hus är med vår totalentreprenad. Då skriver du ett enda kontrakt med oss, sedan sköter vi allt. Från markarbetet till överlämningen av nyckeln. Alternativet är delad entreprenad eller generalentreprenad, där du själv får ta betydligt större ansvar.

Läs allt om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen steg för steg och ger dig tipsen som gör det lättare att vara nybyggare.

Till Husbyggarskolan

Fem tips för att hitta tomten för din husdröm

Din tomt påverkar på många sätt vilken typ av hus du kan bygga. Läs våra tips som hjälper dig att utvärdera hur du hittar tomten som passar din husdröm!

Läs hela artikeln här

Så ska du tänka med din planlösning

Ditt hus är resultatet av massor av val. Myresjöhus tar dig i handen och hjälper dig att tänka rätt när du fattar ett av de viktigaste. Planlösningen.

Läs hela artikeln här

Husfinansiering - vad behöver du tänka på?

Vi har pratat med Erik Eckerström från Nordea om husmarknaden och vad du behöver tänka på gällande finansieringen av ditt nya hus.

Läs hela artikeln här

Boka möte med Myresjöhus

Vill du träffa en säljare på Myresjöhus för att prata om dina möjligheter om att bygga ett nytt hus med oss? Välkommen att boka möte för att lära dig mer!

Boka möte med Myresjöhus här