Tomt

Till salu

Tomt 7

Karlshamn

  • Tomtarea 527 m²
  • Pris 395 000 kr

Myresjöhus husmodeller

Husen från Myresjöhus är uppdelade i 1-planshus, 1,5-planshus, 2-planshus, förhöjt väggliv och sluttningshus. Vi har hus i olika stilar - marin, klassisk och lantlig.

Se alla våra husmodeller här

Ett tryggt husköp

Ända sedan 1927 har vi på Myresjöhus byggt hus av högsta kvalitet. Idag är vi en del av medlemsägda OBOS: en av Nordens största bostadsutvecklare. För dig innebär det en extra trygghet att bygga hus tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande.

Läs mer

Husbyggarskolan

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen steg för steg och ger dig tipsen som gör det lättare att vara nybyggare.

 

Till Husbyggarskolan

Rekommenderade hus

Tomt-fakta
  • Fastighets­beteckning Mörrums-Björkenäs 1:110
  • Tomtarea 527 m²
  • Pris 395 000 kr

Allt för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att göra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta. 

Läs mer
Magnus Hoffner Säljare 0706-01 44 15 010-434 12 36

Få mer information

Intresseanmälan

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.