Bli medlem i OBOS - få förtur!

Projekt

Kommande försäljning

Tomter i Hjuvik

Hjuvik, Hästevik

  • Antal bostäder 4 tomter
  • Säljstart Våren 2022

Köp nybyggt hus från Myresjöhus i Hjuvik

I Hjuvik strax utanför Torslanda kan du inom snar framtid bygga hus med Myresjöhus.

Vi på Myresjöhus håller just nu på att förbereda försäljningen av de nya tomterna i Hjuvik där du kan bygga hus med Myresjöhus. 

Sidan kommer att uppdateras med mer information om tomterna framöver. Fyll gärna i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på området.

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem
Projektfakta
  • Antal bostäder 4 tomter
  • Säljstart Våren 2022

Intresseanmälan

Kontakta oss nu om du är intresserad av tomterna i Hästevik

Bygga hus med Myresjöhus

Möjligheterna är många. Valet är ditt. Här hittar du allt du behöver veta om du är intresserad av att bygga nytt hus med Myresjöhus.

Trygghet hela vägen hem

Det enklaste sättet att bygga hus är med vår totalentreprenad. Då skriver du ett enda kontrakt med oss, sedan sköter vi allt. Från markarbetet till överlämningen av nyckeln. Alternativet är delad entreprenad eller generalentreprenad, där du själv får ta betydligt större ansvar.

Läs allt om totalentreprenad

Lär dig allt om att bygga hus

Att bygga hus tar sin tid. Och med tanke på att du har många och viktiga beslut att fatta längs vägen är det faktiskt bra. I vår husbyggarskola går vi igenom hela processen steg för steg och ger dig tipsen som gör det lättare att vara nybyggare.

Till Husbyggarskolan