Flyttklart i Lilla Tjärby

Villa

Till salu

Magnoliavägen 1 (tomt 9)

Laholm, Lilla Tjärby

Flytta in i nybyggd 1-plansvilla i Lilla Tjärby

I natursköna och barnvänliga Lilla Tjärby har du nu chansen att bli ägare till ett nybyggt hus med separat barn- och vuxenavdelning

Välkommen till denna nyproducerade villa om 126 kvm med 5 rum och kök. Husets mitt präglas av en stor umgängesdel med ett vackert ryggåstak som bidrar till en känsla av rymd. Här finns det plats för såväl soffmys med familjen som trevliga middagsbjudningar med vännerna. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket och bardisken som gör det enkelt att umgås med kocken under middagsbestyren. Det stilrena köket kommer från HTH och är utrustad med en komplett maskinpark och rostfria vitvaror. (Klicka här för att se ritningen på köket). I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och kaklad toalett med duschvägg och kommod. Här finns även en tvättstuga som är utrustad med torktumlare. I den andra änden av huset finns ett mindre allrum, två sovrum, klädkammare och kaklat badrum med duschhörn, handdukstork, takdusch och kommod med spegelskåp.

Trivsamma Lilla Tjärby med cirka 950 invånare ligger i Norra Laholm, endast två kilometer från Laholms stad. Här bor du naturskönt i ett barnvänligt villaområde med bara en kort promenad från såväl Laholms centrum som fina naturområden. Det finns mycket att upptäcka här, inte minst i form av härliga naturupplevelser. Närheten till havet bjuder in till såväl bad- som båtliv och mysiga picknickar längs stranden. I Lilla Tjärby finns en jourlivs där du kan köpa det mesta som behövs för en enkel vardag, eller ta en kaffe på språng. Närheten till Laholms centrum gör att du smidigt kan ta del av all service som finns där. Som till exempel affärer, restauranger, biograf, apotek och vårdcentral. För alla barnfamiljer kan det kännas bra att det finns en förskola i Lilla Tjärby, och när barnen istället börjar i skola åker de skolbuss in till Laholm.

Är du intresserad av det här huset?

Huset säljs i samarbete med Danfors. Läs mer om huset på danfors.se och kontakta mäklare Elin Svala om du är intresserad av att köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Lilla Tjärby 1:256
  • Antal rum 5 rum och kök
  • Boarea 126 m²
  • Pris Från 4 195 000 kr
  • Tillhör projekt Tomter i Lilla Tjärby
Projektdokument

Kontaktpersoner

Mäklare

Elin Svala

  • 070-672 82 32