Flyttklart i Skölsta

Villa

Kommande

Oxelstamsvägen 1B (tomt 13)

Uppsala, Skölsta

  • Antal rum 6 rum och kök
  • Inflyttning Våren 2022
  • Tillhör projekt Tomter i Skölsta

Flyttklart sluttningshus i Skölsta

Nu har du chansen att flytta in i nybyggt hus i lantlivsidyllen Skölsta. Här bor du med naturen in på knuten men endast 5 km från Gränby centrum och 8 km från centrala Uppsala.

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 149 kvm med 6 rum och kök. Huset har en klassisk stil med spröjsade fönster och liggande vit panel och hämtar sin inspiration ifrån sommarhusen på den amerikanska östkusten. 

Entrén finns på det övre våningsplanet. Här är kök och vardagsrum placerade i ett öppet stråk för att ta vara på utsikten. Ljusinsläppet här inne är fantastiskt tack vare fönster i tre olika väderstreck. Köket kommer från HTH och är utrustat med vårt rostfria stilpaket. (Klicka här för att se ritningarna på köket). På det här våningsplanet hittar du också husets master bedroom, tvättstuga och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn, takdusch, antracitgrå kommod och spegelskåp.    

När vi tar trappan ner till sluttningsvåningen så hittar du husets mer privata utrymmen. Här möts du först av ett litet allrum med utgång till husets baksida med sydvästläge.  Här finns också tre sovrum, en klädkammare, teknikrum och badrum. Badrummet är inrett med kakel och klinker, duschhörn, takdusch, badkar, handukstork, antracitgrå kommod och spegelskåp.    

Flytta till Skölsta

I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här bor du på ett bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola. 

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan för att få mer information inför säljstarten. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Glenn Dolk.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Svia 28:5
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 149 m²
  • Inflyttning Våren 2022
  • Tillhör projekt Tomter i Skölsta
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Glenn Dolk

  • 010-434 14 34
  • 073-410 12 49