Flyttklart i Skölsta

Villa

Kommande

Oxelstamsvägen 3 (tomt 12)

Uppsala, Skölsta

  • Antal rum 6 rum och kök
  • Inflyttning Våren 2022
  • Tillhör projekt Tomter i Skölsta

Flyttklart Smart 168 i Skölsta

Nu har du chansen att flytta in i nybyggt hus i lantlivsidyllen Skölsta. Här bor du med naturen in på knuten men endast 5 km från Gränby centrum och 8 km från centrala Uppsala.

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 168 kvm med 6 rum och kök. Huset har en klassisk stil med spröjsade fönster och liggande vit panel och har en utformning som passar familjer med högra krav på yta, funktion och design.  

När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig entré med tvättstuga och badrum direkt till vänster. Badrummet är inrett med duschhörn, takdusch, kommod och spegelskåp. Från hallen har du fri genomsikt ut på husets baksida. Tar du ytterligare några steg in så kommer du in till husets stora samvaroyta om hela 43 kvm – med plats för både matplats, soffgrupp och mer därtill. Här kan du samla hela familjen under årets alla högtider och alla får plats. Köket kommer från HTH och ligger i lagom öppen anslutning mot matplatsen men tillräckligt avskilt för att du ska slippa se disken från soffhörnet. (Klicka här för att se ritningarna på köket).  

Nu tar vi trappan upp till husets övervåning. Här finns det gott om plats för familjens privata liv i fyra trivsamma sovrum. Ett av sovrummen är lite större än de andra och bjuder på gott om förvaring. Här finns även ett trevligt allrum, en rejäl klädkammare och ett lyxigare badrum med kakel och klinker, duschhörn, takdusch, badkar, handukstork, kommod och spegelskåp. 

Flytta till Skölsta

I Skölsta är det lugnet och den fantastiska miljön som lockar och erbjuder livskvalitet i stora mått för den som värdesätter natursköna omgivningar och möjligheter till ett aktivt friluftsliv. Här bor du på ett bekvämt avstånd från centrala Uppsala och har samtidigt nära till naturen med Vedyxaskogens spännande vandringsleder och magiska lekvärldar för de små. Närheten till staden ger dig många utbildningsalternativ för barn i alla åldrar. Närmast finns förskolor och skolor i stadsdelen Årsta. I detaljplanen för Skölsta planeras också för en ny, närliggande förskola. 

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan för att få mer information inför säljstarten. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Glenn Dolk.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Svia 28:4
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 168 m²
  • Inflyttning Våren 2022
  • Tillhör projekt Tomter i Skölsta
Projektdokument

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Glenn Dolk

  • 010-434 14 34
  • 073-410 12 49