Flyttklart i Listerby

Villa

Till salu

Vrakekvägen 9

Listerby, Slättanäs

Bli den första som bor i denna villa i Slättanäs

I barnvänliga och naturnära Slättanäs, utanför Ronneby har du nu chansen att bli ägare av en nybyggd 1-plansvilla med ryggåstak.

Välkommen till denna nyproducerade villa om 126 kvm som kommer vara redo för inflyttning hösten 2021. Huset består av 6 rum och kök med separat barn- och vuxenavdelning. Husets mitt präglas av en stor umgängesdel och ryggåstaket bidrar till att huset upplevs ännu rymligare. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket och den snedställda bardisken som gör det enkelt att umgås med kocken under middagsbestyren. Köket kommer från HTH och är inrett med vårt stilpaket Black Steel. (Klicka här för att se ritningen på köket). I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och kaklad toalett med duschvägg, takdusch och kommod. Här finns även en tvättstuga som är utrustad med torktumlare. I den andra änden av huset finns ett mindre allrum, tre sovrum, klädkammare och kaklat badrum med duschhörn, handdukstork, takdusch och kommod.

Till huset hör även isolerat garage om 31 kvm.

Slättanäs ligger i ett naturskönt område. I närheten ligger Listerbyskolan F-6 samt en förskola. Det finns även ett bibliotek, hälsocentral, fritidslokal och idrottsplats. Här bor du med närhet till både härliga badstränder och underbara promenadstråk. Bara ett stenkast från området hittar du Slättanäs småbåtshamn och Slättanäs Båtklubb. I närområdet finns tre golfbanor och ett antal häststall. Från Slättanäs pendlar du smidigt till både Ronneby och Karlskrona.

Är du intresserad av det här huset?

Huset säljs i samarbete med Svensk Fastighetsförmedling. Kontakta mäklare Mikael Petersson om du är intresserad av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Hitta bostad

Tomter i Slättanäs

17
Till salu
1
Reserverade
2
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Yxnarum 19:113
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 126 m²
  • Pris Från 4 395 000 kr
  • Tillhör projekt Tomter i Slättanäs

Kontaktpersoner

Mäklare

Mikael Petersson

  • 070-945 88 72