Flyttklart i Vallda

Villa

Kommande

Råhagsstigen 24

Vallda

  • Tomtarea 1 746 m²
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Tillhör projekt Vallda

Flytta till nybyggt hus i Vallda

I lantliga Vallda nära havet och naturen har du nu möjlighet att flytta in i ett nybyggt 1,5-planshus med industriell stil. Det här är det sista av tre hus vi bygger i området.

Välkommen in i denna nyproducerade villa om 167 kvm med 6 rum och kök. Huset har en industriell stil med svarta spröjsade fönster och grå fasad. Taket ser vid första anblick ut som ett ”vanligt” tak men är i själva verket solcellspannor i härdat glas – så att du ska kunna producera din egen el. 

På entréplan möts du av en rymlig hall med tvätt och groventré direkt till vänster. Lite längre in finner du ett mindre badrum som är inrett med kakel och klinker, svarta detaljer, spröjsad duschvägg och grå kommod. Husets master bedroom finner du också på det här våningsplanet och där finns det gott om förvaringsmöjligheter. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning som tillsammans bildar en samvaroyta på hela 60 kvm. Här finns det plats för såväl ett stort matbord, soffgrupp och mer därtill. Köket är stilrent inrett med en praktisk köksö och rostfria vitvaror.

När vi tar trappan upp till det övre våningsplanet så möts du av ett trevligt litet allrum med ett fantastiskt ljusinsläpp från husets fyra takfönster. Här hittar du också tre trevliga sovrum, en stor klädkammare och ett riktigt lyxigt badrum. Badrummet är inrett med spröjsad duschvägg, badkar, takdusch och grå kommod. Även här är badrummet inrett med kakel och klinker och svarta detaljer som likt husets fasad för tankarna till den industriella stilen.

Tomten kommer ha en färdig gräsmatta och en stor altan som sträcker sig från husets framsida till baksida. Huset kommer även ha ett tillhörande isolerat garage med grusad uppfart.

 Flytta till Vallda i Kungsbacka 

Här i lantliga Vallda bor du med närhet till havet och vacker natur. Här bjuds det på såväl bad som vackra promenadsträckor i en idyllisk miljö. I Vallda funkar det utmärkt att bo om du arbetar i Kungsbacka eller Göteborg då orten ligger i nära anslutning till både E6 och väg 158. I Vallda centrum finner du såväl skola som mataffär och idrottshall. Drygt 1 km från tomten hittar du närmsta förskola. 

Är du intresserad av det här huset?    

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan ifall du är intresserad av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma. 

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Vallda 4:129
  • Antal rum 6 rum och kök
  • Boarea 167 m²
  • Tillhör projekt Vallda

Intresseanmälan

Kontakta oss om du vill köpa det här huset

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Kontaktpersoner

Säljare

Andreas Versén

  • 010-434 15 55
  • 070-601 35 85