Attraktivt område

Projekt

Försäljning pågår

Valsättra

Åkersberga, Valsättra

  • Antal bostäder 15 villor
  • Pris Från 5 395 000 kr

Bygg ditt drömhus i Valsättra

Valsättra är ett område i Svinninge, i Österåkers kommun, och ligger cirka 25 km norr om centrala Stockholm. Det bor drygt 2 000 invånare i Svinninge, som är vackert beläget i Stockholms skärgård.

I Svinninge, Valsättra, erbjuder vi nu 15 tomter avsedda för fristående villor. Pris varierar beroende på tomtens placering i området och vilken typ av hus du väljer. I priserna ingår tomt, hus med totalentreprenad, kommunalt vatten och avlopp samt fiber.

Svinninge är ett attraktivt område med stora grönområden, badplatser, marinor och närhet till skärgård. I området ligger naturreservatet Karsveta, som har ett rikt djur- och växtliv.

Se nedan för att läsa mer om tomterna och anmäla ditt intresse!

Välkommen på områdesvisning

Är du intresserad av att komma och uppleva tomterna på plats?
Boka en omårdesvisning!

Läs mer och boka en tid här.

Hitta bostad

Valsättra

11
Till salu
4
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 15 villor
  • Boarea Från 138 m²
  • Pris Från 5 395 000 kr

Visningar

Tomt

Tomter i Valsättra

Tids­bokning

Lötvägen 12, Åkersberga

Boka tid

Få mer information

Intresseanmälan

Kontaktpersoner

Säljare

Hans-Olov Larsson

010-434 14 19

070-531 80 31

Fastighetsmäklare

Simon Palmqvist

073-595 08 31

Vilket hus drömmer du om?

Läs mer om de olika husmodellerna du har möjlighet att bygga på dessa tomter. Våra arkitekter har lagt nedan husförslag med utgångspunkt från översiktsplanen, det går naturligtvis att välja övriga hus ur Myresjöhus katalog eller så sätter vi oss ned tillsammans med en av våra arkitekter och skräddarsyr ert drömhus.

Villa Valsättra

Villa Valsättra är ett modernt 2-planshus på 177,8 m² med sex rum och kök som passar utmärkt för familjen som vill ha många rum och gott om ytor att umgås på. Nedre plan karaktäriseras av det öppna sambandet mellan kök, vardagsrum och matplats. Detta ger en känsla av rymd och skapar goda förutsättningar för socialt umgänge. Från vardagsrummet tar du dig ut på den stora altanen. Det inventiösa köket har väl tilltagna bänkytor som dessutom kompletteras av en bardisk. I samband med WC’n med dusch finns en härlig bastu. På nedre plan finner du även ett sovrum och ett tvättrum.

Övre plan knyts samman av allrummet, varifrån du tar dig ut på balkongen. Här finns tre sovrum, varav ett större master-bedroom med fransk balkong, samt ett badrum. I anslutning till allrummet är det öppet till matplatsen på nedre plan, detta skapar inte bara fantastiska takhöjder från matplatsen, det förenklar även kommunikationen mellan planen.

Smart 138

Smart 138 är ett gavelställt 2-plans hus. Det här huset har fått sin inspiration från 30-talets strama funkisarkitektur och är särskilt anpassat för smala tomter. Huset är gavelställt, vilket innebär att entrén finns på kortsidan. Den högra fasaden, där groventrén är placerad, har ritats med få fönster för att ge möjlighet att bygga till ett garage eller carport.

Från entrén har du sikt genom hela husets längd, och vidare ut till trädgården. Från kökets fönster ser du ut mot gatusidan samtidigt som den öppna planlösningen ger direkt kontakt med vardagsrummet. Övervåningen rymmer fyra stora sovrum och ett allrum. Om du vill kan vardagsrummets vinkel byggas igen för att ge plats för ytterligare ett sovrum.

Smart 150

Smart 150 är ett 2-planshus med boarea på 150 m². Det här huset är en del av vår husserie Level One. Det är ritat för en större familj eller dig som vill ha ytor som ger flexibilitet i planeringen av ditt nya hem. Här finns exempelvis flera rum som kan inredas som kontor, dressingroom eller gästrum.

Direkt på entrévåningen kommer husets storlek till sin rätt med ett rejält kök, matplats och vardagsrum. Övervåningen har fyra sovrum och kompletteras med utrymmen för förvaring i form av klädkammare och dressingroom.

Området

Svinninge är en del av Österåkers kommun. I området finns det gott om historia, kultur och givetvis närheten till den fantastiska skärgården. I Åkersberga centrum får man allt man behöver i form av affärer och restauranger - samtidigt som närheten till havet skapar ett lugnt året om. Österåker är en kommun med gott om aktiviteter för hela familjen men också med evenemang inom kultur, sport och fritid.

Närhet till Täby Centrum

Söker man mer shopping än vad Åkersberga erbjuder är det ca 10 km till Täby Centrum, som är Sveriges tredje största köpcentrum med 78 000 kvardratmeter handelsyta. Det är även nära till Stockholms innerstad som har ett rikt utbud vad gäller shopping och nöjen.

Från Svinninge är det lätt att ta sig kollektivt till centrala Stockholm och Täby, både via Roslagsbanan och med buss. Busshållplats finns i direktanslutning till området. 

Allt för barnen

I området finns det gott om aktiviteter för hela familjen och med närheten till den inbjudande naturen finns det många platser att utforska. Här finns även ett antal förskolor. I Svinninge finns en förskola beläget ca 1 km från Valsättra i Skåvsjöholm. Det planeras en skola på ängen nedanför detta fina område med ett avstånd på ca 500 m. 

För närvarande finns det skolor F-6 i Rydbo, en kommunal, en med Montessori inriktning samt en på vägen till Åkersberga, som heter Fredborgskolan och är en F-9 skola. I området finns även ett par privata dagmammor. Allt för att vardagen ska fungera.