Flyttklart i Västervik

Villa

Till salu

Smörblomsgatan 3

Västervik, Ekhagen

Nybyggd villa i Västervik med inflyttning i sommar

Flytta till ett nybyggt hus från Myresjöhus på 150 kvm med fem sovrum precis vid golfbanan på Ekhagen i Västervik!

Välkommen till Ekhagen i Västervik! Spelar du golf råder ingen tvekan om att du ser fördelarna med att bo granne med nionde hålet. Men även du som föredrar andra fritidsaktiviteter kan säkert hålla med om att få omgivningar är så vackra som de som byggs kring golfbanor. Här kan du njuta av fina promenadstråk – och, inte minst, av närheten till vattnet. Västervik har ett flertal småbåtshamnar, och du har aldrig långt till ett svalkande dopp. 

Här kan du flytta till ett helt nybyggt Smart 150 från Myresjöhus, en tvåplansvilla med fem sovrum samt tillhörande carport med förråd. Huset byggs just nu är färdigt för inflyttning lagom till semestern i sommar. När du flyttar in är allt invändigt i huset färdigt med HTH-kök med gråa köksluckor samt ett badrum på varje våning med takdusch och duschvägg. Undervåningens kök och vardagsrum i öppen planlösning ger dig stora ytor för umgänge och ovanvåningens fyra sovrum med allrum skapar egna ytor för hela familjen.

Utvändigt är infarten till carporten grusad och trädgården är förberedd för altan på baksidan.

Kontakta mäklare om du vill köpa det här huset

Det här huset säljs i samarbete med Fastighetsbyrån. Läs mer på fastighetsbyran.com och kontakta mäklaren Moa Kronståhl Pil om du vill köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma. 

Planlösning

Villa-fakta

Kontaktpersoner

Säljare

Mikael Wallenberg

  • 010-434 12 34
  • 070-601 57 55