Flyttklart i Haverdal

Villa

Kommande

Vesslevägen 5

Haverdal

  • Antal rum 7 rum och kök

Flyttklart i Haverdal

Här på vackra västkusten har du möjlighet att hitta hem i ett välplanerat 1-planshus från Myresjöhus

Haverdal är en riktig trevlig kustort belägget strax norr om Halmstad. I Havredal kan du njuta av havet och naturen – här finns nämligen både en 4 km lång sandstrand och Haverdals naturreservat där man kan ta en joggingtur, titta på fåglar eller plocka svamp. Här finns också de mesta du mesta du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop som mataffär, förskola och skola. Ifall du saknar något så når du Halmstad på strax under 20 minuter.

På den här tomten planerar vi att bygga ett Flyttklart Myresjöhus om 151 kvm med 7 rum och kök. Ett flyttklart hus från Myresjöhus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Är du intresserad av det här huset?

Gör en intresseanmälan via formuläret nedan om du är intresserad av att köpa det här huset. Har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår säljare Viktor Törnqvist.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Haverdal 37:29
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 151 m²
  • Tomtarea 930 m²

Intresseanmälan

Kontakta oss du vill köpa det här huset

Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

Kontaktpersoner

Säljare

Viktor Törnqvist

  • 070-601 52 93