Flyttklart i Haverdal

Villa

Till salu

Vesslevägen 5

Haverdal

  • Antal rum 7 rum och kök
  • Pris Från 6 495 000

Flyttklart i Haverdal

Här på vackra västkusten har du möjlighet att hitta hem i ett välplanerat 1-planshus från Myresjöhus

Välkommen till denna nyproducerade villa om 151 kvm med 7 rum och kök. Husets mitt präglas av en stor umgängesdel med ett vackert ryggåstak som bidrar till en känsla av rymd. Här finns det plats för såväl soffmys med familjen som trevliga middagsbjudningar med vännerna. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket. Det stilrena köket kommer från HTH och är utrustad med en komplett maskinpark. (Klicka här för att se ritningen på köket). I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och kaklad toalett med dusch och kommod. Här finns även en tvättstuga som är utrustad med torktumlare. I den andra änden av huset finns ett stort allrum, fyra sovrum, och kaklat badrum med dusch och kommod.

Haverdal är en riktig trevlig kustort belägget strax norr om Halmstad. I Havredal kan du njuta av havet och naturen – här finns nämligen både en 4 km lång sandstrand och Haverdals naturreservat där man kan ta en joggingtur, titta på fåglar eller plocka svamp. Här finns också det mesta du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop som mataffär, förskola och skola. Ifall du saknar något så når du Halmstad på strax under 20 minuter.

Är du intresserad av det här huset?

Huset säjls i samarbete med Bostad & Co. Läs mer om huset på bostadco.se och kontakta mäklare Karl-Johan Svensson om du är intresserad av att köpa det här huset. 

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

 

Villa-fakta
  • Fastighets­beteckning Haverdal 37:29
  • Antal rum 7 rum och kök
  • Boarea 151 m²
  • Pris Från 6 495 000

Kontaktpersoner

Mäklare

Karl-Johan Svensson

  • 073-149 95 03