Beställ katalog

Områdesvisning

Bekanta dig med Stadsängshöjden

Älvringen, Sigtuna

Läge för hemlängtan i Sigtuna

Välkommen till trivsamma Stadsängshöjden i Sigtuna. Här får du uppleva våra tomter där vi erbjuder färdiga hus- och tomtpaket. Ett utmärkt tillfälle att se hur just din husdröm kan bli verklighet tillsammans med oss på Myresjöhus

Med ett utsökt läge uppe på en höjd i Sigtunas nyaste kvarter gör vi rum för det ljuva villalivet. Här har vi har valt ut det bästa husen för just den här platsen, och säljer hus och tomt tillsammans i ett smidigt paket. Men vi vet också hur viktigt det kan vara att få göra sitt nya hem till sitt, därför får du möjlighet att anpassa inredningsvalen efter din egen stil.

Att bo på en mindre ort innebär ett enklare och tryggare liv. Men också ett härligare sådant. Här har du stora vackra skogsområden precis runt knuten och nära till både svalkande dopp i Mälaren och till Sigtunas fina stadskärna. Stadsdelen siktar på att bli Sveriges mest hållbara och kännetecknas av små trevliga kvarter, fint planterade parker och varierad bebyggelse – men också gott om service för en fungerande vardag.

Lars Johanson Säljare 072-307 02 37 010-434 14 18

söndag 14 jul 11:00-12:00

Anmälan till visning

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.