Beställ katalog

Delikat köksdeal: 100.000:- rabatt på tillval

Sugen på något extra till ditt nya kök? Nu serverar vi en delikat deal: du som är, eller blir, OBOS-medlem får upp till 100.000:- rabatt på dina kökstillval.

Extra snygga luckor, en lyxigare bänkskiva, en fin vitrin – eller kanske andra vitvaror? Här kan du välja bland alla kökets tillval, kvalitet från våra välkända leverantörer HTH och Siemens. Men du: kampanjen har ett bäst före-datum, så se till att beställa innan 31/6-2024. Bon appétit!

Svårt att välja?

Ta hjälp av köksproffsen! När du bygger hus med oss på Myresjöhus ingår en kökskonsultation med HTH, antingen på plats i butiken i Jönköping, Linköping eller Stockholm Bredden – eller via ett digitalt möte.

Kampanjen gäller nytecknade avtal under perioden 2024-05-01 till 2024-06-30, endast för OBOS-medlemmar. Huset måste sedan avropas inom 8 månader. Kampanjen gäller inte vid frånval – eller vid försäljning av visningshus, flyttklara hus eller lagerhus – och kan ej kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Hans-Olov Larsson Säljare, Myresjöhus

Boka möte

Prata kök och hus med oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Bli OBOS-Medlem

Få förtur till hus och fina förmåner för hela livet

Vi på Myresjöhus är en del av OBOS, en av Nordens största bostadsutvecklare. Som OBOS-medlem får du förtur till våra bostäder, tomter och flyttklara hus. Inte nog med förtur, så får du även fina förmåner för vardagsliv och vardagslyx!

Läs mer

Din trygghet är vår specialitet

Att bygga hus med Myresjöhus ger dig all den trygghet du behöver, hela vägen hem. Fast pris, vår välkända totalentreprenad och vår Nollfelsvision är bara några exempel.

Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.