Beställ katalog

Möt Fredrik: din huscoach i Borås med omnejd

Är du sugen på att bygga hus kring Borås, Alingsås, Bollebygd, Ulricehamn – eller kanske i Skaraborg? Då vill vi presentera dig för en viktig person att ta med dig på husresan. Möt Myresjöhus nygamla säljare Fredrik Palm.

Efterlängtad comeback till Myresjöhus

Sedan vintern 2023 är det återigen Fredrik du träffar på Myresjöhus kontor här i Borås, vilket vi såklart är jätteglada för. Senast vi hade honom här var fram till 2012, sedan blev det en utflykt till en annan aktör i branschen. När marknaden vände neråt hade Fredrik egentligen tänkt hitta på något helt annat, men så fick han frågan om han inte kunde tänka sig att komma tillbaka till Myresjöhus?

Fredrik Palm, säljare på Myresjöhus

– Ja, och det kändes ju helt rätt. Så jag började i november – och sålde det första huset i december, så det rullar på riktigt bra. Så här många kunder och intressenter som hör av sig nu har jag inte haft på väldigt länge, konstaterar Fredrik.

Inte bara Borås som lockar

Fredriks område sträcker sig en bra bit utanför Borås kommungräns, intresset för att bygga nytt likaså. Bollebygd är en ort som lockar många just nu, liksom Alingsås – båda orterna har ju dessutom bra pendlingsmöjligheter till Göteborg, säger Fredrik.

– Även Ulricehamn går starkt framåt, det är ju också en kommun som satsar mycket, inte minst på boendemiljön med friluftsområden och vintersport. Men jag ser också intresse för att bygga nytt i Skaraborg, till exempel i Vara.

Lång erfarenhet till nytta för dig

Att bygga ett nytt hus är något många av oss bara gör en gång i livet. Då är det förstås viktigt att du får all den hjälp du behöver, av någon som kan sin sak. Och det är precis vad du får när du tar kontakt med Fredrik. Här får du nämligen en huscoach med snart 20 års erfarenhet till din tjänst.

– Det är en stor trygghet för dig som husbyggare. Jag började ju sälja Myresjöhus redan 2006, så jag vet vad som fungerar, och kan komma med goda råd i allt från val av tomt till husmodell. Du som kund ska naturligtvis bygga det hus du vill bygga, men först ser vi till att checka av att det matchar era behov, önskemål och ekonomi, förklarar Fredrik.

Därför ska du bygga hus med Myresjöhus

Förutom att du får den bästa hjälp du kan få är många fina husmodeller och många valmöjligheter två tunga argument till varför du ska välja Myresjöhus, menar Fredrik. Men det finns fler.

– Tryggheten i att bygga med en aktör som ritat, projekterar och byggt hus i snart 100 år är ovärderlig. Vi bygger jättebra hus, jag bor själv i ett Mästergården som vi byggde 2011. Men att vi har en stark ägare i OBOS ska heller inte förringas, inte minst i dessa tider. Det är viktigt att kolla upp vem det är du bygger hus med.

Hjälp hela vägen hem

Börjar du just fundera på att göra verklighet av husdrömmen? Eller har du redan kommit en bit på vägen? Oavsett var du är på husresan är Fredrik redo att hjälpa dig vidare.

– Javisst, både gamla och nya kunder är välkomna. Passa gärna på att boka in en visning i vårt fina visningshus på Svensgärde i Brämhult också!

Lars Johanson Säljare, Myresjöhus

Nyfiken och vill veta mer?

Vad kostar det?

Hör av dig till oss så återkommer vi med en detaljerad kalkyl baserad på vad och vart du vill bygga.

Hur funkar det?

Att bygga hus behöver inte vara så svårt. Låt oss höras eller ses och reda ut just era förutsättningar.

Kontakta oss

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Boka möte med Myresjöhus

Ange ett datum eller en vecka samt vilken tid på dygnet som passar dig bäst.
Skriv ett meddelande om det är något speciellt du vill nämna redan nu.

Var vill du helst träffas? *

Hur vill du att vi kontaktar dig?

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Tomtinfo

Var vill du helst träffas?

Hur vill du att vi kontaktar dig?

När vill du helst träffas?

Meddelande

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.