Beställ katalog

Lev livet fullt ut i Fullerö

Strax norr om Uppsala, och lite söder om Storvreta, ligger fina Fullerö. Ett nytt, växande, bostadsområde granne med naturen. Ett perfekt läge för såväl en guldkantad vardag som en väl fungerande sådan.

Trivsamt för stora och små

Här bor du lugnt, tryggt och grönt – mitt i naturen, med både grönområden och skog att utforska. Du bor i princip granne med Solparken och den fina lekplatsen som ligger där, liksom med områdets nya förskola. Flera skolor, från förskoleklass till årskurs nio, finns inne i Storvreta – men det planeras även för en ny grundskola i Fullerö så småningom.

Med service inom räckhåll

I takt med att Fullerö växer kommer området också att få mer egen service, men redan idag finns här en egen närbutik på bekvämt promenad- eller cykelavstånd hemifrån. Annars finns det mesta du behöver i din vardag inne i Storvreta: mataffärer, restauranger, gym, frisör, apotek – med mera. Dit tar du dig på 5-10 minuter i bilen, eller omkring 10-15 minuter med cykel. Vill du shoppa loss ordentligt tar du dig också enkelt till alla butikerna i Gränbystaden, räkna med en kvart i bilen så har du hunnit parkera också.

Nära till aktiva aktiviteter

Gillar ni att röra på er? Då har ni kommit helt rätt. I Storvreta finns sportmöjligheter för de flesta smaker. Mest känd är kanske innebandyklubben Storvreta IBK som varje år ordnar Storvretacupen, världens största innebandyturnering. Storvreta IK har en bred ungdomsverksamhet inom längdskidåkning och fotboll, men här finns också föreningar med verksamhet inom gymnastik, handboll, volleyboll, parkour, kampsport och ridning. Flera föreningar bedriver dessutom scoutverksamhet och friluftsverksamhet.

Och en guldkantad vardag

Här har du nära till det fina naturreservatet Storskogen, med härlig gammelskog och flera vandringsleder att upptäcka. Och blir du badsugen cyklar du till Storvretabadet på en knapp kvart. Vill du istället handla vackra saker till ditt nya hem har du nära till fina inredningsbutiken Fullerö Handel, där du också kan ta en fika. I omgivningarna finns också gott om gårdsbutiker att utforska. Närmast har du till Ängeby Gårdsprodukter, där du kan handla allt från ägg, potatis och honung och bär – till ved och julgranar. Sortimentet varierar förstås efter säsong.

Med stadslivet inom räckhåll

Men du behöver för den skull inte lämna stadslivet bakom dig. Fullerö har ett riktigt bra pendlarläge, med nära ut på E4. Med bil tar du dig till Uppsala på 15-20 minuter, till Arlanda på en halvtimme – och till Stockholm på ungefär en timme. Föredrar du att åka kollektivt går det också bra, buss till Uppsala går från området och Upptåget går från Storvreta. Cykelväg finns både in till Storvreta – och till Uppsala, för dig som vill fixa vardagsmotionen på vägen till och från jobbet.

Projekt

Försäljning pågår

Fullerö

Storvreta, Fullerö

  • Antal bostäder 10 Flyttklara hus
  • Pris Från 5 495 000 kr
Läs mer

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.