Flyttklart i Bällsta Strand

Projekt

Försäljning pågår

Bällsta Strand

Vallentuna, Bällsta Strand

  • Antal bostäder 10 flyttklara hus
Projektfakta
  • Antal bostäder 10 flyttklara hus
  • Upplåtelseform Äganderätt

Allt för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att göra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta. 

Läs mer
Malou Parkkila Mäklare 073-747 30 00

Bällsta Strand

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan så återkommer vi med mer information när vi har nya upplysningar om området.

Området

I jakten på en bostad letar man inte bara efter ett antal rum att ställa sängen och soffan i. Man letar såklart också efter någonstans att gå morgonpromenaden eller ett café där man tar lördagsfikan. Med det sagt tror vi att du kommer trivas just här!

Bo naturskönt med närhet till stan

Bällsta Strand är ett mycket bra alternativ för dig som vill bo både naturskönt och nära stan. Med kollektiva färdmedel, som Roslagsbana som ligger inom gångavstånd, tar du dig till Stockholm Östra på 40 min och T-Centralen på 50 min. Via buss kan du hoppa på tunnelbanan om du byter vid Danderyds sjukhus. Arlanda når du på 30 minuter med bil.

Mycket att se och upptäcka

I Vallentuna finns det gott om vandringsleder och vacker natur att upptäcka. De mest kända är Roslagsleden, Veda naturstig, Björkby-Kyrkviken och Vadadalen. Genom Vadadalen rinner Helgöån som är en del av Långhundraleden – de sista resterna av det som på vikingatiden var en farled. Är du en hängiven fågelskådare, kan du njuta av naturreservat Angarnssjöängen, som rankas som en av Sveriges bästa fågellokaler, med mycket aktivitet april-maj när många fågelarter återvänder från sina sydliga övervintringsplatser.

I Stockholms översiktsplan rankas Bällsta som värdefull kulturmiljö. Här finns mängder av kulturhistoriskt intressanta platser att besöka. Historieintresserade kan ta en utflykt till Runriket, som består av nio besöksmål runt Vallentunasjön i Täby och Vallentuna. Längs sjön finns det informationscenter, utomhusutställning, en upplevelsepark och en rekonstruktion av det vikingatida monumentet Jarlabankes bro. Den här bygden är unik. Ingenstans i världen finns så många välbevarade runskrifter som i området kring Vallentunasjön.

 

Flyttklart från Myresjöhus

Flyttklart från Myresjöhus är ett koncept som ska hjälpa våra kunder till ett nytt, modernt boende - snabbare. Husen byggs på noggrant utvalda tomter runt om i landet. Produktionen är redan igång, och husen utrustas med hög kvalitet från ledande leverantörer. Allt för att du på så kort tid som möjligt ska kunna flytta in i ett helt nytt hem med genomtänkt planlösning och hög standard. När du fått nycklarna i handen är det bara din unika touch som saknas.  

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.