Beställ katalog

Tids- begränsad kampanj

Projekt

Försäljning pågår

Bällsta Strand

Bällsta Strand, Vallentuna

  • Antal bostäder 10 flyttklara hus

Tidsbegränsat erbjudande

Nu kan du göra en riktigt bra deal på våra Flyttklara hus i Bällsta Strand. Om du tecknar avtal innan den 31 oktober får du köpa husen i Bällsta till ett 10% lägre pris och spara uppemot 1.000.000 kr. 

Kontakta oss

Hitta bostad

Bällsta Strand

8
Till salu
2
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Objektstyp
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Projektfakta
  • Antal bostäder 10 flyttklara hus
  • Upplåtelseform Äganderätt

Är du flyttklar?

Flyttklart från Myresjöhus är färdigbyggda hus på noggrant utvalda tomter runt om i landet. Alla hus är färdigställda och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer. Har du bråttom hem?

Till flyttklara hus

Allt för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att göra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta. 

Läs mer

80% lägre energi-förbrukning

Att nybyggda hus är energisnåla hus är ingen nyhet, speciellt inte jämfört med äldre villor. Men visste du hur mycket det faktiskt kan skilja? Vi har undersökt saken.

Läs mer

Så kan Nordea hjälpa dig hem

Förmånliga lånevillkor, möjlighet till amorteringsfrihet och en service i särklass. Allt detta kan du som köper ett Myresjöhus få via vår partner Nordea.

Läs mer

Kontaktpersoner

Mäklare

Malou Parkkila

  • 073-747 30 00

Bo naturskönt med närhet till stan

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.