Bli medlem i OBOS - få förtur!

Projekt

Under planering

Månsarp

Månsarp, Månsarp

  • Antal bostäder 8 flyttklara hus

Flyttklara hus i vackra Månsarp

I det lugna och natursköna samhället Månsarp planerar vi för ett nytt bostadsområde med flyttklara hus från Myresjöhus.

Månsarp ligger ca 12 kilometer söder om Jönköping. I Månsarp får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Jönköping. I Månsarp finns ett aktivt föreningsliv med härliga aktiviteter som kan berika din vardag så som innebandy, fotboll och boule. .

Här planerar vi nu för ett nytt bostadsområde med sju flyttklara hus av den populära modellen Smart 149 och ett hus av modellen Smart 126. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Tomterna och flyttklara husen säljs först via Jönköpings kommuns tomtkö där de annonseras ut vid två tillfällen. Därefter kommer OBOS att ta över försäljningen av de bostäder som finns kvar. Dessa släpps då till försäljning via vår digitala köpanmälan där OBOS-medlemmar har förtur.

Sidan kommer att uppdateras med mer information framöver. Anmäl ditt intresse nedan för att ta del av information via nyhetsbrev.

BLI OBOS-MEDLEM

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön – och massor av fina rabatter och erbjudanden. 

Läs mer om OBOS medlem
Projektfakta
  • Antal bostäder 8 flyttklara hus
  • Upplåtelseform Äganderätt

Månsarp

Intresseanmälan för flyttklara hus i Månsarp

Vi kommer att återkomma med mer information när vi har nya upplysningar om området.

Kontaktpersoner

Säljare

Stefan Malm

  • 010-434 12 66
  • 070-525 65 57

Hela familjen trivs i mysiga Månsarp

Månsarp har ett fint läge i Tabergsdalen, strax söder om Jönköping. Här bor man lugnt och tryggt, nära naturen, på en plats där barnen kan springa rätt ut i leken. Samtidigt tar du dig smidigt in till stadslivet i Jönköping med bil, tåg eller buss.

Läs mer om området

Vill du bo extra hållbart? Välkommen hit!

I mysiga Månsarp bygger vi fina Svanenmärkta villor. Här bor du nära naturen, med service inom räckhåll och bekväm pendling till Jönköping. I ett hus som är ett hållbart val för miljön, och för din inomhusmiljö. 

Läs mer om varför här.

Bygga hus med Myresjöhus

Möjligheterna är många. Valet är ditt. Här hittar du allt du behöver veta om du är intresserad av att bygga nytt hus med Myresjöhus.