Beställ katalog
Inflyttningsklart

Projekt

Försäljning pågår

Månsarp

Månsarp, Jönköping

  • Antal bostäder 8 flyttklara hus

Status på detta projekt

Inflyttning

Flyttklara hus till nedsatta priser

Pssst! Visste du att vi har sänkt priserna på utvalda Flyttklara hus? Vi vill att det ska bli enklare att uppfylla husdrömmen – från att skapa kulinariska mästerverk i det moderna köket, till att koppla av i den rofyllda trädgården. Bara att snurra nyckeln och flytta in! 

Kontakta oss
Projektfakta
  • Antal bostäder 8 flyttklara hus
  • Upplåtelseform Äganderätt
Projektdokument

Hela familjen trivs i mysiga Månsarp

Månsarp har ett fint läge i Tabergsdalen, strax söder om Jönköping. Här bor man lugnt och tryggt, nära naturen, på en plats där barnen kan springa rätt ut i leken. Samtidigt tar du dig smidigt in till stadslivet i Jönköping med bil, tåg eller buss.

Läs mer om området

Allt för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att göra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta. 

Läs mer

Vill du bo extra hållbart? Välkommen hit!

I mysiga Månsarp bygger vi fina Svanenmärkta villor. Här bor du nära naturen, med service inom räckhåll och bekväm pendling till Jönköping. I ett hus som är ett hållbart val för miljön, och för din inomhusmiljö. 

Läs mer om varför här.

Kontaktpersoner

Mäklare

Gustav Sandberg

0704-89 59 05

Mäklare

Ramsin Warda

0704-895121

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.