Tomt

Såld

Tomt 17

Stallarholmen, Sundby Strand

Hitta hem i Sundby Strand, Stallarholmen

Nu har du chansen att förverkliga din husdröm på en generös tomt i vackra Stallarholmen vid Mälarens södra strand.

Stallarholmen är ett växande samhälle och i dagsläget bor ca 3 400 personer på orten. Här bor du i ett gemytligt villakvarter nära vacker natur, strandpromenad och båtbryggor. På orten finns livsmedelsbutik, bibliotek, vedugnsbageri, värdshus, café, förskolor och skolor – det mesta du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop och samtidigt sätta lite guldkant på tillvaron. I Stallarholmen finns även goda bussförbindelser som tar dig till både Strängnäs och Läggesta tågstation. Om du vill uppleva storstadspulsen så tar det cirka en timme in till Stockholm.

Här har du möjlighet att bygga huset du drömmer om – då du nästan kan välja fritt bland Myresjöhus olika husmodeller. På just den här tomten vetter gatan mot öster och du har anslutande tomter i norr och väster. I söder skiljer en smal naturgång av mot grannens tomt. Här har du goda förutsättningar för att få riktigt mycket eftermiddags- och kvällssol på tomten, men du kan även få till ett bra söderläge beroende på hur du väljer att placera huset.    

Smart 150 passar bra på tomten

Smart 150 är en av våra mest sålda husmodeller och rymmer en större barnfamilj. Planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen och ett litet allrum.            

I priset om 3 843 000 kr ingår Smart 150 och grund med totalentreprenad. Även tomt, lagfart och anslutningsavgifter ingår i priset.

 

Rekommenderade hus

2-planshus

Smart 150

  • 150 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Smart 150

Hitta bostad

Sundby Strand 4

1
Reserverade
22
Sålda
Situationsplan
Beteckning
Boendeform
Tomtarea
Boarea
Antal rum
Pris
Status
Tomt-fakta
Projektdokument

Kontaktpersoner

Säljare

Thomas Singelman

  • 010-434 14 17
  • 070-580 80 95