Områdesvisning

Områdesvisning

Månsarp

Områdesvisning i Månsarp

Drömmer du om att bo naturnära och barnvänligt i eget hus? I det lugna och natursköna samhället Månsarp planerar vi för ett nytt bostadsområde med flyttklara hus från Myresjöhus. Den 7 september bjuder vi in till områdesvisning.

Månsarp ligger ca 12 kilometer söder om Jönköping. I Månsarp får du det bästa av två världar – här kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen i Jönköping. 

Här planerar vi nu för ett nytt bostadsområde med sju flyttklara hus av den populära modellen Smart 149 och ett hus av modellen Smart 126. Ett flyttklart hus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustade med hög kvalitet från ledande leverantörer – ett bra alternativ för dig som har bråttom hem.

Tomterna och flyttklara husen säljs först via Jönköpings kommuns tomtkö där de annonseras ut vid två tillfällen. Därefter kommer OBOS att ta över försäljningen av de bostäder som finns kvar. Dessa släpps då till försäljning via vår digitala köpanmälan där OBOS-medlemmar har förtur.

Läs mer och anmäl ditt intresse här.

onsdag 7 sep 16:00-18:30

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Stefan Malm

  • 010-434 12 66
  • 070-525 65 57

Projekt

Kommande försäljning

Månsarp

Månsarp, Månsarp

  • Antal bostäder 8 flyttklara hus
  • Säljstart 7 september
Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Välkommen på trygga och säkra visningar.

Vi erbjuder trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus eller på våra kontor för VR-visning.

Läs mer här

Hej!

Vi kan hjälpa dig bättre om du berättar för oss i vilken kommun du vill bygga.