Beställ katalog

Kliv in i ett visningshus på vägen mot ditt drömhus

Att besöka ett visningshus är till stor hjälp när du funderar på att bygga hus. Under ett besök i ett av våra hus får du inte bara lära känna den specifika modellens alla fördelar, du får också uppleva känslan av ett Myresjöhus: våra materialval, planlösningar, ljusinsläpp och mycket mer. Inte minst får du bekanta dig med vår kunniga personal som kan guida dig efter dina förutsättningar och drömmar.

Villa Heden – ett hus med många fördelar

Det finns många fördelar med Villa Heden men en av de största fördelarna är uterummet som ger en känsla av att vara inne och ute samtidigt. Men det är svårt att bara nämna en – det här huset har så mycket att erbjuda. Stora social ytor, fem sovrum, tre badrum och ett kök som är som gjort för en mästerkock – där har ni tio till fördelar.

Youtube video preview

Se alla Villa Hedens färg och materialval här.

Villa Heden på Husknuten

Besök Villa Heden när det passar dig, se våra öppettider:

Måndag: 12:00-19:00
Tisdag: 12:00-18:00
Onsdag: 12:00-18:00
Torsdag: 12:00-17:00
Söndag 12:00-15:00

* för avvikande öppettider på husknuten här.

 

Magnus Nolbeck Säljare 070-600 55 30 010-434 13 23

söndag 11 aug 12:00-15:00

Anmälan till visning

Husmodell

2-planshus

Villa Heden

  • 216 m2
  • 5 sovrum
Mer om husmodellen Villa Heden
Youtube video preview

Patrik har svaret!

Därför ska du gå på visning

Bilder och planlösningar i all ära, i visningshuset får husdrömmen liv. Att besöka ett visningshus har så många fördelar, här får du reda på några av dem.

Prova Virtual Reality

Besök fler hus i Göteborg

Boka en VR-visning på vårt kontor. Här kan du i lugn och ro promenera runt i flera olika husmodeller, uppleva känslan i ett Myresjöhus och testa olika stilar. Din säljare guidar, och svarar dina frågor.

Boka VR-visning!

Alla ingredienser för ett tryggt husköp

För dig som funderar på att bygga hus innebär det en extra trygghet att föra det tillsammans med en finansiellt stark koncern med lång erfarenhet och långsiktigt agerande. Myresjöhus erbjuder just detta.

Läs mer

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem

Hej!

Berätta för oss i vilken kommun du vill bygga. Vi kommer anpassa webbplatsen till din valda kommun för att förenkla för dig.