Upplev Villa Heden i Göteborg

Kom och besök vårt visningshus Villa Heden med 7 rum och kök på Husknuten i Göteborg. Här har du möjlighet att uppleva ett Myresjöhus med bland annat kuverttak och ett uterum som smälter samman med husets entréplan.

När du kliver in i det här visningshuset möts du av mycket rymd. Entrévåningen bjuder nämligen både på ett generöst kök, vardagsrum och för att inte glömma uterum. Både kök och vardagsrum är inredda med stora skjutpartier där du kan öppna upp mot uterummet som då blir en förlängd del av de båda rummen. Det här huset är som gjort för trevliga tillställningar – och det finns gott om plats för både släkt och vänner. Entrévåningen rymmer även ett sovrum, toalett med dusch samt tvättstuga.

När man tar trappan upp mot övervåningen möts du först av en trevlig arbetshörna med fönster ut mot uterummet och ett stort allrum. Här ifrån når du husets alla fyra sovrum. Det finns ett större sovrum med både egen klädkammare och toalett med dusch, och fyra lite mindre sovrum – alla med bra förvaring. Övervåningen har också ett lyxigt badrum med dubbla handfat, badkar, dusch och toalett. Husets har också en balkong på framsidan som även fyller funktionen som entrétak.

Villa Heden – ett hus med många fördelar

Det finns många fördelar med Villa Heden men en av de största fördelarna är uterummet som ger en känsla av att vara inne och ute samtidigt. Men det är svårt att bara nämna en – det här huset har så mycket att erbjuda. Stora social ytor, fem sovrum, tre badrum och ett kök som är som gjort för en mästerkock – där har ni tio till fördelar.

Vår samarbetspartner Nordea kommer under visningen vara på plats.

För att kunna planera för en trygg och säker visning under rådande situation behöver du föranmäla dig till visningen. Du kommer sedan att bli kontaktad och få en privat visningstid för dig och ditt sällskap. Läs mer om våra trygga visningar.

Se alla Villa Hedens färg och materialval här.

Husknutens öppetider. 

Youtube video preview

söndag 13 feb 12:00-15:00

Anmälan till visning

Säljare

Säljare

Per Andersson

  • 010-434 13 16
  • 070-602 15 00

Säljare

Anders Stenborg

  • 070-601 54 98
  • 070-601 54 98

Husmodell

2-planshus

Villa Heden

  • 216 m2
  • 5 Sovrum
Mer om Villa Heden

Välkommen på trygga och säkra visningar.

Vi erbjuder trygga visningar för dig som vill träffa oss i våra visningshus. 

Läs mer här

Bli OBOS-medlem

Missa inte chansen till drömhemmet

När försäljningen startar kan det gå undan. Som OBOS-medlem ökar du dina chanser att lägga vantarna på de mest populära tomterna. Alla medlemmar får nämligen förtur i kön - och massor av fina rabatter och erbjudanden.

Läs mer om OBOS Medlem